Nieuwe dingen om te proberen in bed

Kunnen jij en je partner wel wat nieuwe uitdaging in de slaapkamer gebruiken? Deze 7 nieuwe dingen kunnen jullie proberen om het net wat spannender te maken in bed.

 

1. Gebruik de mond

Als je dit nog nooit geprobeerd hebt, is het zeker een aanrader. En dan hebben we het zowel over jij die je partner bevredigt als andersom. Natuurlijk moet dat wel iets zijn wat jullie allebei zien zitten. En eerlijk is eerlijk: als je partner het voor jou doet, is het wel net zo eerlijk om het ook eens te proberen.

2. Massage

Het voorspel is in principe net zo belangrijk als de rest. En een manier om het iets interessanter te maken is bijvoorbeeld door een massage te geven. Zo kan je je partner helpen om te relaxen en maak je het allemaal even iets spannender. Het is belangrijk dat je weet hoe je een sensuele massage moet geven.

3. Kostuums

Je hebt vast wel eens gehoord van het concept roleplay. Hebben jij en je partner zulke fantasieën, bijvoorbeeld om elkaar in een bepaald uniform of ander pakje te zien? Dit is jouw teken om het een keer uit te proberen. Als je wilt kunnen jullie er zelfs een heel verhaal omheen bedenken.

4. Stoute woorden

De één vindt het ongemakkelijk en de ander is een natuurtalent. Hoe dan ook kan een beetje spannend praten in de slaapkamer wonderen doen. Het kan even duren voordat jullie erachter zijn wat jullie allebei opwindend vinden, maar een beetje oefening baart kunst.

nieuwe dingen in bed

5. De achteringang

Laten we het zo maar even noemen, maar je begrijpt vast wel wat we bedoelen. Het kan natuurlijk zijn dat je partner dat helemaal niet ziet zitten, maar je kunt het wel voorstellen. Er zijn overigens wel een heleboel do’s en don’ts wanneer je zoiets met je partner wil proberen.

6. Een derde persoon

Deze staat misschien al wel een tijdje op je lijstje. Stel het eens een keer aan je partner voor om te peilen of jullie een beetje op een lijn zitten hierover. Natuurlijk moeten jullie allebei comfortabel zijn met het idee. En zowel voor als tijdens is communicatie hierbij heel belangrijk. Het is met drie personen nu eenmaal iets ingewikkelder dan met twee.

7. Speeltjes

Misschien denk je: die speeltjes zijn helemaal niet nodig. Ik kan mijn partner toch prima zelf bevredigen? Maar je moet het niet zien als concurrentie. Zoek in een 18+ winkel of online wat speeltjes uit die leuk zijn voor je partner, maar ook speeltjes die leuk zijn voor jou! Dan kunnen jullie samen ontdekken wat jullie leuk vinden