Swatch

Swatch lanceerde onlangs zijn nieuwe horlogecollectie, bestaand uit opvallende horloges met een flinke boost van Urban streetwear. D gloednieuwe Swatch BIG BOLD collectie telt zes verschillende horlogemodellen. Elk BIG BOLD model is een echte eyecatcher om de pols van de man. Allen beschikken ze over een grote, opvallende horlogekast van Ø47mm. Met name decontrasterende 3D-prints op de wijzerplaat en horlogebanden benadrukken de grote persoonlijkheden van de horloges. De gekleurde achtergronden geven het moderne ontwerp juist wat extra kracht. Bepaal je volgende move aan de hand van de richting die de superluminova wijzers jou bieden.

Swatch BIG BOLD

‘Durf anders te zijn’. Dit is een slogan waar Swatch de nieuwe collectie mee naar buiten wil brengen. Ga voor groots, ga voor opvallend. Met deze horloges kan het niet gek genoeg. Het is voor degenen die graag willen opvallen.

Check hier een selectie van een aantal modellen uit de BIG BOLD collectie. Op de website van Swatch staan de overige modellen van de gloednieuwe Urban collectie.

Swatch

BBBLACK

Swatch €90 Shop nu
Swatch

BBBUBBELS

Swatch €90 Shop nu

Swatch X BAPE

Naast de eigen collectie hebben ze onlangs ook een collab gepresenteerd met het streetwear merk BAPE. Swatch en BAPE vieren authenticiteit en unieke karakters over de hele wereld met zes gelimiteerde SWATCH BIG BOLD-modellen. De samenwerking is een eerbetoon aan een geglobaliseerde wereld en heeft verschillende modellen: Planet Earth, Londen, NYC, Parijs, Tokio en Bern. Welke is jouw favoriet?

Swatch