Sylvie Meis is een alleskunner

Wij kunnen wel stellen dat we al sinds day one fan zijn van deze knappe blondine. Dat Sylvie veel meer is dan ‘de ex van Rafael van der Vaart’, dat heeft ze allang bewezen. Hoe haar carrière bescheiden begon bij TMF, is ze vandaag de dag niet meer weg te denken uit het Nederlandse en Duitse medialandschap.

Anno 2023 zien we haar veelal schitteren als presentatrice van de Duitse variant van het programma Love Island, en eerlijk is eerlijk: wij zouden ons alleen voor Sylvie al aanmelden voor deze datingshow. Hoewel de Nederlandse presentatrice alweer de 45 jaar heeft aangetikt, is ze nog altijd op en top fit. Ze staat dan ook – geheel terecht – in onze lijst met de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar en dat bewijst ze nogmaals met haar nieuwste foto op Instagram.

Bikinifoto maakt indruk op Instagram

Zo nu en dan zien we Sylvie met weinig verhullende kleding verschijnen op de socials. Zo promoot ze regelmatig de ALDI-lingerie van Sylvie Meis en is ze niet bang om haar afgetrainde figuur in bikini aan de buitenwereld te showen. Gisteren deelde ze op haar eigen Instagram een foto waarop ze aangeeft dat ze staat te popelen tot het begin van Love Island 2023, waarvan een aflevering vanavond om 20.15 te zien is op de Duitse zender RTL2.

Op de foto die Sylvie deelt zien we haar in een felgele bikini, poserend in Griekenland. Aangezien een beeld meer zegt dan duizend woorden, hebben we de foto voor jullie hieronder geplaatst:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Het desbetreffende Instagram-bericht heeft binnen één dag al meer dan 17 duizend likes binnen weten te slepen. Ook de reacties van haar volgers zijn positief. Zo zien we een aantal lovende woorden als ‘Sylvie you are truly a dream!’, ‘So beautiful’ en ‘Sodeknetter je ziet er goed uit’. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we het hier volkomen mee eens zijn.