Een nieuwe Belgisch-Nederlandse film komt naar Netflix

Je vindt steeds meer psychologische thriller films op Netflix. Zo is ook ongeveer een jaar geleden werd bekend gemaakt dat de thriller film Noise op Netflix zou komen te staan. In de film zie je Ward Kerremans in de hoofdrol. Hij speelt Matt, een succesvolle influencer die net vader is geworden van zijn zoontje Julius. Matt gaat samen met zijn gezin dichter bij zijn dementerende vader wonen.

Maar uiteindelijk breekt de hel los. Hij ontdekt namelijk een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek naar alles en ontrafelt zo veel meer familiedrama’s dan dat hij verwacht had. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich enorme zorgen om hem en doet er alles aan om hem niet te verliezen. Maar is ze nog wel op tijd?

Noise Netflix film nederlands psychologische thriller

De releasedatum van Noise

Na dus lang gewacht te hebben komt de film eindelijk binnenkort op Netflix. De releasedatum is vrijdag 17 maart. Naast dat je Ward Kerremans in de hoofdrol hebt, zie je ook Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah en Lize Feryn terug in de serie. De regie is uitgevoerd door Steffen Geypens.

Ben je nu eerst nieuwsgierig naar de trailer? Geen zorgen. Deze kan je hieronder bekijken: