Het grote leeftijdsverschil tussen Lionel Richie en zijn vriendin

De zanger Lionel Richie (73) heeft al sinds 2014 een relatie met zijn vriendin Lisa Parigi (32). Dit maakt haar 41 jaar jonger dan Lionel, maar toch zijn ze al jaren gelukkig in hun relatie. De zanger heeft uit zijn eerdere huwelijken drie dochters overgehouden. Nicole Richie (41) is de bekendste dochter van Lionel. Zij was de beste vriendin van Paris Hilton en is op het moment een succesvolle influencer. Lionel adopteerde Nicole met zijn eerste vrouw, met wie hij maar liefst 17 jaar lang getrouwd is geweest. De vriendin van Lionel Richie is dus jonger dan zijn eerste dochter. De zanger heeft met zijn tweede vrouw nog twee kinderen genaamd Miles Brockman (28) en Sofia Richie (24).

Wie is Lisa Parigi?

Lisa is een 32-jarige dame die werkzaam is als influencer, model en ondernemer. Ze is opgegroeid in Zwitserland en woont nu in Los Angeles. Lisa runt nu een lifestyleblog genaamd Dream Design Discover. Ze is de oprichter en CEO van het life-style merk The Estate Collection. Het bedrijf verkoopt kaarsen en geuroliën. Lisa zei dat de smaken geïnspireerd zijn door haar favoriete wereldwijde bestemmingen.

Parigi is een intelligente vrouw. Ze spreekt zelfs vier talen: Engels, Duits, Frans en Zwitserduits. Het model staat niet alleen bekend door haar schoonheid, maar ook door haar intelligentie. Vanaf 2022 werd aangenomen dat haar vermogen tussen de 4 en 5 miljoen dollar ligt. Lionel en Lisa hebben allebei succesvolle carrières waardoor je ze inmiddels wel een powerkoppel kunt noemen. Bekijk hieronder de foto’s van de prachtige Lisa Parigi (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LisaParigi.eth 陳 (@lisaparigi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LisaParigi.eth 陳 (@lisaparigi)