Het oude droomhuis van Kim Kotter en Jaap Reesema

In 2018 kochten Kim Kotter en Jaap Reesema samen hun (toenmalige) droomhuis. Dit prachtige huis kochten zij voor 440.000 euro. Gezien de job van Kim Kötter en het salaris van  Jaap Reesema per optreden, is de aanschaf van de woning waarschijnlijk niet heel moeizaam gegaan. Ongeveer twee jaar lang hebben ze gebouwd aan het huis om hun droomvilla helemaal naar eigen smaak te krijgen. Eén ding is zeker: het resultaat mag er wezen. Zie hieronder een hometour in de woning:

 

Lang heeft het koppel er alleen niet van genoten. Nu, drie jaar later, is hun oog namelijk op een compleet ander huis gevallen. Kim en Jaap zijn als een blok gevallen voor een optrekje aan het water. Deze plek geeft een ultiem rustgevend gevoel.

Het nieuwe huis van het koppel

Het huis dat ze nu gekocht hebben kostte maar liefst 1.375.000 euro. Ze hebben er een hypotheek op van iets minder dan 1,6 miljoen. Hun oude huis hebben ze kunnen verkopen voor de hoofdprijs. Dit huis kochten ze dus voor 440.000 euro, maar ze hebben het verkocht voor 1.402.500 euro! Dat betekent dat, afgaande van de hypotheek, ze een half miljoen winst hebben kunnen maken op hun oude huis. Dit konden ze natuurlijk hartstikke goed gebruiken, als je kijkt naar de prijs van hun nieuwe droomhuis.