De carrière van Sheraldo Becker

Sheraldo Becker (28) is een professionele voetballer die op de vleugels van het veld speelt voor de Duitse club Union Berlin. Becker werd door Ajax voor anderhalf jaar verhuurd aan PEC Zwolle en kwam daar na 32 officiële wedstrijden maar vijf keer toe aan scoren, waarna hij terugkeerde naar Ajax. De rechter vleugelaanvaller kreeg daar van toenmalig trainer Peter Bosz te horen dat hij niet in zijn plannen voorkwam, wat leidde tot een overstap naar ADO Den Haag in 2016. Hij was daar in 90 wedstrijden goed voor 12 goals en verliet ADO Den Haag na drie jaar transfervrij voor het gepromoveerde Union Berlin. Met deze club doet hij het zeer verdienstelijk.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sheraldo Becker (@sheraldobecker)

Wat is zijn salaris bij Union Berlin?

Sheraldo Becker is een echte aanwinst geweest voor Union Berlin. Dit seizoen heeft hij er al 32 wedstrijden op zitten voor de club en is flink betrokken bij 15 goals. Voor wat hoort wat, natuurlijk. Volgens Salary Sport was het salaris van Sheraldo Becker zo’n 440.000 euro in zijn eerste jaar bij de Duitse club. Dat bedrag is nu flink opgelopen. Union Berlin betaalt Sheraldo Becker momenteel een salaris van 1.350.000 euro per jaar, omgerekend bijna 26.000 euro per week.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sheraldo Becker (@sheraldobecker)

Union Berlin door na de achtste finale na zege tegen Ajax

Na een 3- 1 zege op Ajax is Union Berlin door naar de achtste finale van de Europa League. Sheraldo Becker werd na 85 minuten gewisseld tegen zijn oude club. Trefzeker was hij niet tegen Ajax maar hij zal zeker nog kansen krijgen in het Europese toernooi. Union Berlin zal het moeten opnemen tegen het Belgische Union Sint-Gillis.