Rico Verhoeven veel meer dan een boxer

De meeste mensen kennen de reusachtige Rico Verhoeven onderhand wel. De 34-jarige kickbokser is regerend kampioen in de zwaargewichtdivisie van Glory. Maar dat is niet het enige waar je Rico van kan kennen. De ‘King of Kickboxing’ is ook acteur. Zo speelt hij onder andere in Bon Bini Holland 3, Kickboxer Retaliation en de gloednieuwe film Black Lotus, die nu te zien is in de bioscoop. Het vermogen van Rico Verhoeven is dan ook enorm groot, genoeg geld dus om heel wat leuke dingen te doen.

 

De beestachtige nieuwe auto van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven houdt niet alleen van kickboksen, maar dus ook van mooie auto’s en motoren . Zo bezit hij onder andere een prachtige McLaren 720s, die hij een korte tijd gelegen een gloednieuw kleurtje heeft gegeven. Maar dat is niet de enige auto die Verhoeven bezit. Hij heeft onlangs namelijk een nieuwe wagen aan zijn collectie toegevoegd.

Het gaat om de Mercedes Urban G63. Een zwaargewicht auto die perfect past bij een zwaargewicht kampioen als Rico. De reusachtige kickbokser is het gezicht Urban Automotive in Europa en heeft zijn nieuwe auto opgehaald bij Absolute Motors, één van de installatiepartners van Urban. Deze dikke bak heeft hij ingewisseld voor zijn oude Urban RSQ8. Rico lijkt uiteraard hartstikke tevreden te zijn mijn nieuwe bolide.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

Zie hieronder een video Rico Verhoeven zijn gloednieuwe Urban G63 met Tiffany blauwe accenten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)