De carrière van Roy Donders

Roy Donders is geboren op 28 februari 1991. Hij brak door toen zijn programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden enorm hoge kijkcijfers behaalde. In 2013 was hij te zien in de oudejaarsspecial van Ik Hou van Holland. Een jaar later sloot de Brabander een contract af met de Jumbo, die zijn oranje juichpakken verkochte voor het wereldkampioenschap voetbal 2014. Verder was de ondernemer te zien in programma’s zoals Expeditie Robinson, Dancing on Ice en Lang, Leven de Liefde. Kortom, een echte tv-ster in ons land.

Afgelopen jaar maakte de kapper bekend dat hij een relatie heeft met Michelle Bibi. Er is niet veel over haar bekend. We kunnen jullie alleen vertellen dat de twee elkaar hebben ontmoet in Rhodos en dat ze een dochtertje heeft uit een eerdere relatie. Op Instagram lieten ze met een gender reveal weten dat ze samen nog een dochtertje krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michelle Bibi (@michelle.bibi.l)

Het huis in Tilburg staat voor de tweede keer te koop op Funda

In 2020 zette Roy Donders zijn huis al te koop voor 465.000 euro, maar besloot deze toch te behouden. Nu is het echt tijd om opzoek te gaan naar een grotere woning. Het pareltje in Tilburg is instapklaar en heeft een woonoppervlakte van 245 vierkante meter. In totaal heeft het zes kamers, verdeeld over drie woonlagen. Wat eigenlijk direct opvalt aan de woning zijn de Italiaanse tegelvloer en de Franse schouw met gashaard.

De keuken is voorzien van al het denkbare inbouwapparatuur en geeft toegang tot het balkon. Aan de achterkant van de woning is er een ruimte die momenteel wordt gebruikt als salon. Deze kan je eenvoudig verbouwen in een kantoor of dergelijke.

Roy Donders kocht dit huis in 2016 voor 235.000 euro en verwacht nu een financiële klapper te maken. De vraagprijs op Funda is momenteel een stuk hoger dan zijn aanschafprijs, namelijk €550.000. Benieuwd naar foto’s? Check deze link om foto’s van de woning van Roy Donders te zien.