Heerlijk vette actiefilm

Er is nogal wat te doen op Netflix op filmgebied zondag 23 juni. Zo verschijnt de buddy cop film Cop Out met Bruce Willis, maar ook de DC Universe film Man of Steel met Henry Cavill in de iconische rol van Superman/Clark Kent. Het zijn bioscoopfilms van een aantal jaar oud die naar Netflix gehaald worden. Een andere titel die dezelfde dag op de streamingsdienst verschijnt, is de dikke actiefilm The Losers. Deze film is alweer uit 2010 en deed het destijds niet echt wat in de bios. Je kijkt The Losers als vette actiefilm wel zo weg. Perfect dus voor luie zondag als je niet te veel wil nadenken, maar gewoon even lekker wil knallen.

actiefilm

 

The Losers

The Losers is een team special black ops. Ze staan onder leiding van kolonel Clay (Jeffrey Dean Morgan). Onder andere explosievenexpert Louis Roque (Idris Elba) en meester-hacker Jensen (Chris Evans) behoren tot het team. Een beetje een A-team vibe dus, en dat is zeker geen nadeel! Het black ops team wordt door de CIA uitgezonden naar Bolivia. Het doel van hun search and destroy missie is het opblazen van een drugs operatie. Als ze verraden worden, trekt de CIA zijn handen ervan af. Het team is vervolgens op zichzelf aangewezen midden in de gevaarlijke jungle van Bolivia.

Ze hebben het vervolgens gemunt op hun leidinggevende vanuit de CIA, die als codenaam ‘Max’ heeft (Jason Petric). Ze worden benaderd door een mysterieuze Boliviaanse vrouw genaamd Aisha (Zoë Saldana), die ze wil helpen bij het opsporen van Max. The Losers zijn een team van black ops dat je gewoon niet kwaad wil maken en zeker niet zo ver wil krijgen dat ze koste wat het kost wraak op jou willen nemen.

actiefilm

 

Zondag op Netflix

The Losers is vanaf zondag 23 juni in je dashboard op Netflix te vinden. De actiefilm heeft een 6,4 op IMDb en wist ternauwernood het budget terug te verdienen. Toch kan het best een goede aanwinst voor Netflix zijn. The Losers is namelijk een heerlijke actiefilm met een hoop knallen en een explosies, en dat is op z’n tijd best wel eens lekker. De film is perfect voor als je een avondje wil bankhangen met je vrienden en een film nodig hebt die je zo wegkijkt. Leuk feitje: De toen nog relatief onbekende Holt McCallany, nu te zien als detective Bill Tench in Mindhunter, heeft een kleinere rol in de film.  Hij is te zien als Wade, de rechterhand van Max.

Zin in nog meer actie? Dit zijn volgens IMDb de 10 beste oorlogsfilms.