Nieuwe films op Netflix

Insidious: The Red Door

Tien jaar zijn verstreken sinds de familie Lambert op het nippertje aan enge bovennatuurlijke wezens ontsnapte. Nu moeten Josh en Dalton, om voorgoed van hun enge problemen af te komen, nog dieper de mysterieuze wereld van ‘the Further’ in duiken. Daar zullen ze het donkere verleden van hun familie onder ogen moeten zien. Maar achter de rode deur wachten allerlei nieuwe en enge dingen hen op.

Insidious: The Red Door is vanaf 6 januari te zien op Netflix.

 

Lift

Een slimme dief en zijn ervaren team zetten alles op alles voor een gigantische overval. Ze willen 500 miljoen dollar aan goud stelen uit een kluis in een vliegtuig. Eén probleem: het vliegtuig vliegt zo’n 10 kilometer boven de grond. Het wordt een enorme uitdaging, maar als het lukt, wacht een beloning die net zo groot is als het risico dat ze nemen. Samen zullen ze al hun trucjes gebruiken om deze spannende kraak tot een goed einde te brengen en te ontsnappen met de buit van hun leven.

Lift is vanaf 12 januari te zien op Netflix.

 

The Lucky One

De marinier Logan Thibault overleefde drie ‘tours of duty’ in Irak. Hij denkt dat hij geluk heeft dankzij een foto van een vrouw die hij nooit eerder heeft ontmoet. Nu, als hij eindelijk terug naar huis in North Carolina mag, besluit hij die vrouw op te sporen.

The Lucky One is vanaf 31 januari te zien op Netflix.

 

Nieuwe series op Netflix

Fool Me Once

Fool me Once is alweer de achtste serie van Harlan Coben. Een familie is geschrokken van twee moorden. Maya Stern kijkt naar de beveiligingscamera’s van haar huis en ziet haar overleden man Joe op de beelden, maar nu als een inbreker. Tegelijkertijd proberen Abby en Daniel, haar nichtje en neefje, erachter te komen wat er echt is gebeurd met hun moeder. Ze proberen ook te begrijpen of er een verband is tussen beide gebeurtenissen.

Fool Me Once is al vanaf 1 januari te zien op Netflix.

 

Society of the Snow

Een vliegtuig crasht diep in de bergen van de Andes, en de overlevenden moeten samenwerken om naar huis te komen. Te midden van de stormachtige natuur en beperkte middelen, zijn ze afhankelijk van elkaar of ze het overleven. Het verhaal vertelt vooral over hun reis door de prachtige, maar ook harde wildernis, en leren samen te werken om te overleven.

Society of the Snow is vanaf 4 januari te zien op Netflix.

 

Griselda

Griselda Blanco (gespeeld door de enige echte Sofia Vergara) is een vrouw met drie zoontjes. Ze verlaat Medellín en reist af naar Miami. Ze heeft een tas vol ‘verboden middelen’ bij zich. In Miami wordt ze de baas van een grote criminele bende en onder haar leiding worden ze alsmaar machtiger. Ze is niet bang om hard op te treden om haar dierbare dingen te beschermen. Het verhaal vertelt over haar reis van Medellín naar Miami, en hoe ze een machtige en gevreesde leider wordt in de wereld van verboden middelen.

Griselda is vanaf 25 januari te zien op Netflix.

 

Nieuwe documentaires op Netflix

Bitconned

Toen bitcoin superpopulair werd, dacht Ray Trapani: waarom niet meedoen? Samen met twee vrienden begon hij Centra Tech, een bedrijf dat een speciale bankkaart wilde gaan maken. Met die kaart kon je met bitcoin overal betalen. Het idee leek als een goed plan en mensen stopten veel geld in zijn bedrijf. Maar toen deden journalisten van de New York Times onderzoek en stelden hem wat vragen, en het bleek dat er iets niet klopte. Al snel stortte het bedrijf in elkaar.

Bitconned is al vanaf 1 januari te zien op Netflix.

 

Six Nations: Full Contact

Stap voor stap, wedstrijd na wedstrijd, strijden de beste rugbyteams van Europa om de begeerde trofee in de 2023 Six Nations Championship. Het is een spannend sporttoernooi waar teams van verschillende landen tegen elkaar spelen. Elk team probeert de meeste wedstrijden te winnen om uiteindelijk de kampioen van het toernooi te worden. Het is een sportieve strijd vol actie en spanning, waarbij fans over de hele wereld vol spanning kijken naar de wedstrijden om te zien welk team de trofee mee naar huis zal nemen.

(Geen trailer beschikbaar)

Six Nations: Full Contact is vanaf 24 januari te zien op Netflix.

Overige films, series en documentaires die in januari 2024 op Netflix worden verwacht

 • The Brothers Sun (serie) – 4 januari 2024
 • Good Grief (film) – 5 januari 2024
 • The Trust: A Game of Greed (serie) – 10 januari 2024
 • Sonic Prime Chapter 3 (serie) – 11 januari 2024
 • Love is Blind: Sweden (Afl. 1 – 4) (serie) – 12 januari 2024
 • Love is Blind: Sweden (Afl. 5 – 8) (serie) – 19 januari 2024
 • Love on the Spectrum U.S.: S2 (serie) – 19 januari 2024
 • Jacqueline Novak: Get on Your Knees (comedy special) – 23 januari 2024
 • Queer Eye: S8 (serie) – 24 januari 2024
 • Love is Blind: Sweden Afl. 9 (serie) – 26 januari 2024
 • Doctor Slump (serie) – 27 januari 2024
 • Love is Blind: Sweden – Afl. 10 (serie) – 28 januari 2024
 • Jack Whitehall: Settle Down (comedy special) – 30 januari 2024
 • Alexander the Great (documentaire) – 31 januari 2024
 • WIL (film) – 31 januari 2024
 • The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse: Deel 1 (anime) – 31 januari 2024