Welke films en series komen nieuw op Netflix?

Ook de komende dagen komt dat Netflix-abonnement goed van pas. Er staan namelijk weer een aantal nieuwkomers klaar om deze week aan Netflix te worden toegevoegd. Check snel welke dat zijn voor week 9.

1. Murder Amongst The Mormons

In Salt Lake City in Amerika woont een groot deel van de Mormon-bevolking (een specifieke groep christenen). De documentaire Murder Among the Mormons gaat over een aantal heftige bomaanslagen die in 1985 in Salt Lake City werden gepleegd. Bij het doorzoeken van één van de foto’s die voor de bomaanslagen waren gebruikt, werden belangrijke papieren gevonden uit de Mormon-gemeenschap. De aanslagen werden dus al gauw gelinkt aan de kerk en diens geheimen.

Qua true crime documentaires doet Netflix het altijd goed. Check bijvoorbeeld Crime Scene: The Vanishing at the Cecil HotelVanaf 3 maart staat Murder Among the Mormons ook op Netflix.

 

2. Sentinelle

Sentinelle is een film waarin alles draait om wraak. Klara is de hoofdpersoon in de actiefilm. Zij werkt in het leger als tolk en laat Syrië weer achter zich om zich te vestigen in Nice. De gebeurtenissen die ze heeft meegemaakt in de oorlog doen haar zichtbaar veel. Haar opgelopen trauma’s komen al helemaal tot bloei wanneer haar zusje Tania het slachtoffer wordt van een verschrikkelijke misdaad. Tania wordt achtergelaten door de daders, maar Klara besluit om wraak te nemen.

Vanaf 5 maart staat de film nieuw op Netflix.

 

3. Rebecka Martinsson – seizoen 2

Deze serie gaat over Rebecka, een aanstormend talent dat bezig is om een advocate te worden in Stockholm. Als ze voor een begrafenis terugkeert naar het koude Noord-Zweden, raakt ze als officier van justitie al gauw betrokken bij de nodige moordzaken. De afleveringen van Rebecka Martinsson zijn gebaseerd op spannende thrillers van de schrijfster Asa Larsson.

Voor seizoen 2, dat vanaf vandaag nieuw op Netflix staat, is gekozen voor een andere hoofdrolspeelster. Je zal dus in het begin even moeten wennen.