Nieuwe films en series op Netflix

Er ligt weer een nieuwe week voor ons. Een week waarin we van het lekkere weer kunnen genieten, maar ook van de vele films en series die op Netflix staan. Deze drie verschijnen deze week nieuw op Netflix en zijn het kijken meer dan waard.

1. Pelé

In deze sportdocumentaire ligt de focus volledig op Pelé. Als jongetje wordt al gauw duidelijk dat hij over gigantische voetbalkwaliteiten beschikt en zomaar eens één van de beste voetbalspelers ter wereld kan worden. Via oude beelden kijken we naar zijn eerste wedstrijden, maar ook bijvoorbeeld zijn prestatie tijdens het WK.

Tegelijkertijd is er ook aandacht voor de politieke situatie in Brazilië en de populariteit van het land dat steeds meer begint toe te nemen. Hou jij van voetballegendes? Dan is Pelé vanaf dinsdag 24 februari nieuw op Netflix te zien.

 

2. The Mummy

The Mummy komt uit 1999 en gaat over een Amerikaanse avonturier, die een Egyptoloog en haar broer begeleidt in hun zoektocht naar een oude stad. Die stad vinden ze weliswaar, maar wat ze óók vinden is een mummy die ze nu per ongeluk tot leven wekken.

Goed, kijken we naar special-effects en acteerwerk, dan is de 21-jaar oude film weliswaar niet meer van het niveau dat we nu zijn gewend. De film stond echter aan het begin van een lange reeks films en spin-offs voor de mummy’s. Ben jij dus groot fan van het avonturierengenre, dan mag je vanaf donderdag The Mummy niet aan je voorbij laten gaan. De film staat dan namelijk nieuw op Netflix.

IMDb-score: 7.0

 

3. The Girl on the Train

Emily Blunt speelt in The Girl on the Train Rachel. Rachel worstelt met een alcoholverslaving en haar breuk met haar ex-vriend. Elke dag kijkt ze vanuit de trein naar zijn huis en het huis naast zijn huis. Wanneer ze denkt dat er sprake is van een verdwijning, besluit ze de trein uit te stappen en op onderzoek uit te gaan.

Maar al gauw raakt ze tot over haar oren betrokken bij een vermissingszaak, waarin niets lijkt wat het is. Bovendien heerst de vraag of Rachel er zélf niet meer mee te maken heeft dan ze doet voorkomen. Voor fans van Gone Girl is The Girl on the Train onmisbaar.

IMDb-score: 6.5

 

Heb jij zin in een lange Netflix bingesessie? Check dan deze 10 Netflix Originals en hoe lang je bezig bent om ze te bingen.