Best Leftovers Ever!

Een restje nasi, wat pizzapunten of andere restjes; vaak eten we de restanten van een te uitgebreide maaltijd de dag erna op. De smaak is meestal minder lekker dan het origineel en ook de opmaak kan wel een opfrisser gebruiken. In de nieuwe kookshow Best Leftovers Ever! staan juist die restjes centraal. Amateurkoks gaan proberen om van die resten prachtige creaties te maken. Vanaf 30 december staat de show nieuw op Netflix.

 

Wimbledon

Paul Bettany en Kirsten Dunst spelen de hoofdrollen in deze romantische komedie. Hou jij van tennis, dan is deze film de perfecte keuze voor een filmavond met je partner. In de film volgen we twee spelers: één van de beste tennissers, Peter, die worstelt met zijn carrière, en Lizzie, die juist hard aan haar carrière werkt. Tijdens Wimbledon raken hun levens meer en meer met elkaar verweven. Vanaf 31 december staat de film nieuw op Netflix.

 

Get Out

Get Out is een horrorfilm die je nog lang bij zal blijven. In de film volgen we de Afro-Amerikaanse Chris, die de familie van zijn blanke vriendin voor het eerst gaat ontmoeten. Tijdens een familieweekend wordt hij al gauw geconfronteerd met vreemde gewoonten die de familie er op nahoudt. Wat is hier echt aan de hand? En is het leven van Chris in gevaar? Vanaf 30 december staat de film nieuw op Netflix en zie je het antwoord op die vragen.

 

Equinox

Astrid is als jong meisje getuige van een verdwijning: haar zus en haar klas verdwijnen als sneeuw voor de zon. Jaren later worstelt ze nog steeds met de mysterieuze gebeurtenissen. Als er naar haar radioshow wordt gebeld met een hint over de verdwijning, zet dit een reeks gebeurtenissen in gang. Astrid gaat in Equinox op zoek naar de waarheid. Vanaf 31 december staat de film nieuw op Netflix.