Aanbiedingen van Lidl

Dat Lidl heel veel toffe aanbiedingen heeft, is ondertussen wel meer dan duidelijk geworden. Ze kwamen met allerlei gadgets waarmee ze viral gingen.

Niet gek, want dit Duitse merk weet zich niet alleen te onderscheiden van de concurrent door leuke acties, maar ook doordat ze voor heel weinig geld top kwaliteit kunnen bieden. Zo hebben ze nu een hele bijzondere actie: een sporthorloge van Xiaomi voor een wel heel vriendelijke prijs.

smartwatch xiaomi (1)

Check deze link voor meer info

Lidl verkoopt Xiaomi Activity tracker

De Mi Band 4 om precies te zijn, die verkoopt Lidl nu van het hoge kwaliteitsmerk Xiaomi. Je kan niet alleen de tijd aflezen van dit horloge, je hebt ook altijd je resultaten bij de hand die je hebt behaald tijdens het fitnessen en/of sporten. En geloof ons: hier is het horloge van Xiaomi heel erg goed in.

Xiaomi heeft zichzelf namelijk al flink bewezen door de goedkoopste 5G-smartphone ooit op de markt te brengen met waanzinnige specs. En dat ze zich kunnen onderscheiden in de tech-wereld, is voor velen niet onopgemerkt gebleven. Ook dit horloge bewijst dat maar eens.

display

Xiaomi Mi Band 4

Dan even over het horloge zelf: het heeft een maximale accuduur van 20 uur, dus je hebt altijd genoeg batterij op het horloge. Daarnaast heeft het horloge een AMOLED-kleurentouchscreen. Het OLED display wordt ook gebruikt bij merken als Samsung en Apple, dus aan het display kan het al helemaal niet liggen. Daarnaast houd je je op de hoogte van oproepen, sms, app-meldingen, activiteitenbestemmingen doordat het horloge kan trillen aan je pols. Tot slot is dit horloge waterproof tot 50 meter diepte.

Bestel het horloge nu via de website van Lidl