Nieuw op Netflix week 28

Waren we vorige week nog bij de eerste dagen van de maand juli, staat week 28 ons alweer te wachten. Deze week loopt vanaf maandag 8 juli tot en met zondag 14 juli. Ook in deze week heeft Netflix mooie content voor je in de aanbieding. De week komt wat traag op gang, maar stelt tegen het einde niet teleur. Groot nieuws voor deze week is natuurlijk het nieuwe seizoen van Suits, met Mike en Rachel. Daarnaast staat er filmgebied het een en ander klaar. Zo kan je een comedy met Emma Stone verwachten, maar een Netflix Original actiefilm. Bovendien staat er een vrolijke Netflix Original sitcom in de startblokken. Maar misschien is een realityshow over glasblazers wel helemaal jouw ding. Kijk hieronder voor onze selectie van titels voor deze week.

 

Family Reunion

Family Reunion is de nieuwe familie-sitcom van Netflix. De serie gaat over de familie McKellan die van de grote stad verhuist naar het platteland van Georgia. En dat is best even wennen geblazen voor het gezin. Geregeld botsen hun stadse gewoontes met de gebruiken van hun grootouders op het zuidelijke platteland. Grappig genoeg wordt de grootvader van de McKellans gespeeld door Richard Roundtree, die ook nu in de Netflix Original Shaft te zien als de oudste generatie John Shaft. Family Reunion is nieuw op Netflix. Seizoen één is vanaf woensdag 10 juli te bekijken.

 

Suits

Onlangs schreven we je nog over het feit dat Meghan Markle in de trailer voor Suits seizoen 9 te zien is. Ook meldden we je toen dat we in Nederland op Netflix een beetje achterlopen wat betreft Suits. Die achterstand gaat enigszins ingelost worden, omdat seizoen zeven eindelijk nieuw op Netflix zal verschijnen. Dit was voorlopig het laatste seizoen met Meghan als Rachel, maar ook met Patrick J. Adams in de rol van Mike. In seizoen 7 moet iedereen even wennen aan de nieuwe situatie zonder Jessica (Gina Torres) aan het roer. Rachel mag zich ondertussen eindelijke advocaat noemen. Seizoen 7 kan je vanaf vrijdag 12 juli gaan zien.

 

Point Blank

Deze Netflix Original kan het weleens goed gaan doen. Deze vette actiefilm is een remake van een Franse film uit 2010. Paul, gespeeld door Anthony Mackie, is een verpleger in het ziekenhuis. Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw (Teyonah Parris), die in verwachting is van hun eerste kindje. Tot Pauls huis binnengevallen en zijn vrouw ontvoerd wordt. De ontvoerders eisen van Paul dat hij de crimineel Abe (Frank Grillo), die gewond in het ziekenhuis ligt, naar buiten smokkelt. Als Abe vervolgens weigert om door Paul aan de ontvoerders overgeleverd te worden, moeten de twee een manier zien te vinden Pauls vrouw heelhuids terug te krijgen. Vanaf vrijdag 12 juli nieuw op Netflix.

 

Blown Away

Ze zijn niet meer weg te denken, van die realityshows met een competitie-element. We zijn een competitieve diersoort, want we weten werkelijk overal een wedstrijd van te maken. En van die wedstrijd maken we dan weer een reality show. Is het niet met zingen, is het wel met taartenbakken. En als het niet om taartenbakken draait, draait het wel om dansen. En als dansen niet genoeg is, dansen op ijs. Of we gooien een assortiment bekende mensen van een duikplank, ook leuk. In de Original Blown Away draait het allemaal om glasblazen. Qua toon lijkt deze serie een verademing te worden in dat overvolle reality show segment. Nieuw op Netflix te zien vanaf vrijdag 12 juli.

 

Easy A

In deze comedy uit 2017 schittert Emma Stone als Olive Penderghast. Olive is onzichtbaar, een nobody op school en ze heeft een goede reputatie bij de leraren. Haar schoolvriend Brandon (Dan Byrd) zou graag willen dat hij onzichtbaar was op school, maar wordt in plaats daarvan getreiterd om zijn homoseksualiteit. Om de pesters van zich af te schudden faken hij en Olive op een huisfeest dat ze seks hebben, waardoor het lijkt of Brandon hetero is. Als meerdere gasten zich melden bij Olive om met haar te faken dat ze seks hebben gehad, is het gedaan met de goede reputatie die Olive tot dan toe had. Nieuw op Netflix vanaf zondag 14 juli.

 

Benieuwd wat er in de gehele maand juli verschijnt? Kijk dan hier voor een overzicht van 5 films.