Nieuw op Netflix week 25

We gaan langzaam toch steeds meer richting de zomer. Sterker nog, deze week gaat de zomer officieel in. Week 25 loopt namelijk vanaf maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni. Netflix heeft het nodige voor je klaar staan. Of je nou met je tablet in het park gaat zitten of aan het schuilen bent voor een tropische regenbui, jij hoeft je niet te vervelen. Deze week zijn het opvallend veel films die de streamingsdienst voor je in de aanbieding heeft. Een aantal bioscoopfilms met enkele grote namen in de cast kun je deze week gaan aanschouwen. Op seriegebied is groot nieuws het lang verwachte tweede seizoen van een Duitse serie compleet met een moord mysterie en het reizen door de tijd.

Tulip Fever

Tulip Fever gaat over de tulpenhandel in de 17de eeuw in, jawel, Nederland. Uiteraard hebben we het dan over de Gouden Eeuw, onze Gouden Eeuw. In deze Engels gesproken Hollywood film vind je een keur aan grote namen: Onder andere Christoph Waltz, Alicia Vikander, Dane DeHaan, Cara Delevingne, Zack Galifianakis en Judi Dench. Cornelis Sandvoort stelt de schilder Jan van Loos aan om een portret te fabriceren van zijn mooie, jonge vrouw Sophia. Van Loos valt vervolgens als een blok voor de ongelukkig getrouwde Sophia. Een Hollywood dramatisering is dit wel, maar door de setting in Nederland toch zeker de moeite waard. Vanaf vandaag, 17 juni, nieuw op Netflix.

 

Dark

Dit is nieuws waar velen naar hebben zitten uitkijken. Dark was met het eerste seizoen zeker voor fans van Stranger Things een verademing. De stijlvolle, Duitse serie gaat het tweede seizoen in. Het is een aparte serie, compleet met tijdreizen en een wormgat. Vier families worden gevolgd in de fictieve plaats Winden, waar op mysterieuze wijze kinderen beginnen te verdwijnen. Het zet de onderlinge relaties tussen de families in het dorp op scherp. Dingen nemen een eigenaardige wending als er een wormgat onder een nucleaire reactor gevonden wordt, waardoor tijdreizen mogelijk is. Seizoen twee van Dark is vanaf vrijdag 21 juni nieuw op Netflix te zien.

 

Man of Steel

Liefhebbers van van het DC universum kunnen hun lol op dit weekend. Man of Steel verschijnt nieuw op Netflix. In de film uit 2013 speelt Henry Cavill Superman/Clark Kent. De film vertelt het originele verhaal van hoe Kent erachter komt dat hij superkrachten heeft, waar hij vandaan komt en hoe hij besluit de beschermheer van de mensheid te worden. Amy Adams speelt Lois Lane, Michael Shannon de rol van Supermans opponent generaal Zod. Daarnaast hebben bijvoorbeeld Kevin Costner, Laurence Fishburne en Russell Crowe rollen in de superheldenfilm. Man of Steel kan je vanaf zondag 23 juni vanuit je luie stoel gaan bekijken.

 

Cop Out

Dat gaat nog een druk weekend worden. Maar liefst drie bioscoopfilms die nieuw op Netflix zijn voor dit weekend. In Cop Out vormen Bruce Willis en Tracy Morgan een niet zo heel vakkundig detective duo. Als ze een poging tot het vangen van een drugsdealer faliekant mislukt, worden ze een maand geschorst. Jimmy (Willis) bezit een waardevol honkbalkaartje dat als collector’s item veel waard is. Hij besluit met de waarde van de kaart de bruiloft van zijn dochter te betalen. Als de kaart gestolen wordt, gaat Jimmy met zijn partner (Morgan) op pad om zijn waardevol bezit terug te krijgen. Vanaf zondag 23 juni op Netflix te zien.

 

The Losers

Dat wordt een druk weekend met zoveel keus. The Losers is een actiefilm over een groep elite black ops die op een search and destroy missie uitgezonden worden naar Bolivia. Met Jeffrey Dean Morgan als hun leider kolonel Clay en Idris Elba en Chris Evans is dat een team om rekening mee te houden. Het team wordt verraden en in de steek gelaten door de eigen overheid. Ze worden vervolgens het doelwit van de uiterst gevaarlijke Max (Jason Petric), die ze moeten zien te stoppen. Ze krijgen hulp van de Boliviaanse Aisha, gespeeld door Zoë Saldana. Deze vette actieknaller is vanaf zondag 23 juni nieuw op Netflix.

 

Liever een vette serie? Bekijk wat de hoogst genoteerde HBO series op IMDb zijn.