Nieuw op Netflix in week #21

Soms ben je toe aan een nieuwe serie of film, maar het kan ook voorkomen dat je midden in een goede show zit en vooral naar een nieuw seizoen verwacht. Check van welke series er deze week een nieuw seizoen op Netflix verschijnt.

Ragnarok seizoen 2

Hou jij van spannende Netflix series met de nodige mythologische en fantasyelementen? Dan is Ragnarok waarschijnlijk één van de series die jij vast en zeker hebt gezien. Een lange tijd nadat het eerste deel online kwam, kunnen we nu eindelijk genieten van deel twee. Daarin keren we weer terug naar Edda. In dat dorpje ondergaat de wereld een grote verandering. De titel van de serie verwijst niet voor niets naar de Noorse ondergang van de wereld. In seizoen 2, vanaf donderdag 27 mei te bekijken, zien we hoe het de inwoners van Edda afgaat met het naderende onheil.

IMDb-score: 7.5

 

The Kominsky Method seizoen 3

Michael Douglas speelde al twee seizoenen lang in The Kominsky Method en is binnenkort met een seizoen 3. Dat seizoen zal tevens de laatste zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Hij speelt Sandy Kominsky, die vroeger zelf acteur was maar nu acteerlessen geeft. Het komische én serieuze karakter van de serie én de acteerskills van Douglas maken The Kominsky Method een serie die je een keer gezien moet hebben. Vanaf vrijdag 28 mei staat de serie nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.2

 

Lucifer seizoen 5b

De serie Lucifer op Netflix wordt door veel abonnees als één van de meest vermakelijke series gezien. Toch kwam de serie stroef op gang, met slechte recensies en zelfs een periode waarin de serie was gecanceld. De serie gaat over de duivel, die van de hel naar Los Angeles verhuist. Daar werkt hij onder andere samen met de politie en richt hij zijn eigen nachtclub op. Vanaf vrijdag 28 mei staan de afleveringen van seizoen 5b nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.1

 

Heel fijn, die series die die met een nieuw seizoen komen. Check echter ook de lijst met series die dit jaar gaan stoppen.