Nieuw op Netflix in week #19

We zijn alweer toegekomen aan de vijfde maand van het jaar. Een jaar dat velen waarschijnlijk iets anders hadden voorgesteld. Gelukkig kunnen we rekenen op Netflix en het aanbod dat de streaminggigant steeds blijft aanvullen. Ook in deze week verschijnen er weer genoeg films en series nieuw op Netflix. Deze drie nieuwkomers mag je niet missen. Het zijn overigens niet de enige films en series die je niet mag missen. Er komen namelijk veel nieuwe films en series naar Netflix in mei 2020.

TAG

Onder andere Jon Hamm en Jeremy Renner spelen in deze komische film. Een vriendengroep speelt al vanaf hun negende een uit de hand gelopen vorm van tikkertje tijdens de gehele maand mei. Eén van de vrienden staat op het punt om te trouwen en besluit daarom om te stoppen met het spel. Dit laten de anderen zich niet zomaar gebeuren. Ze doen er alles aan om hem alsnog te tikken. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wat de situaties nog grappiger maakt. Vanaf donderdag donderdag 7 mei is TAG nieuw op Netflix te bekijken.

 

Restaurants on the Edge – seizoen 2

In deze show slaat een team van experts hun handen bijeen. Hun missie? Het redden van restaurants die zwaar aan de grond zitten en er maar niet in slagen om klanten aan te trekken. Dit terwijl ze, verspreid over de hele wereld, zijn gevestigd op prachtige locaties. Waar gaat het mis? Door te kijken naar het concept, het eten en het interieur hoopt het team de restauranteigenaars te redden. Het eerste seizoen was al te zien, vanaf vrijdag 8 mei komt het tweede seizoen nieuw op Netflix.

 

Rick & Morty – seizoen 4b

Niet iedereen houdt van het genre van Rick & Morty. Dit kan te wijden zijn aan het feit dat het een animatieserie is of dat de verhaallijnen ronduit bizar zijn. Toch staat de serie erg hoog in de top 20 series die op Netflix te vinden zijn. De serie werd ooit gebaseerd op karakters uit de Back to the Future films. Wetenschapper Rick beleeft samen met kleinzoon Morty hilarische avonturen met een hoog science-fiction gehalte. De tweede helft van het vierde seizoen staat vanaf zondag 10 mei nieuw op Netflix.