Nieuw op Netflix, week 16

Van 15 tot en met 21 april wordt het aanbod van Netflix uitgebreid met een aantal nieuwe titels. Dit nieuwe aanbod bestaat uit een documentaire-film over één van de grootste popsterren van dit moment, twee meeslepende actiefilms en een opmerkelijke Netflix Oroginal. De onderstaande titels verschijnen deze week nieuw op Netflix:

Homecoming: A Film by Beyoncé

Queen B. Wie is er nu niet dol op dit culturele fenomeen? Ze is momenteel de absolute koningin van de popmuziek. Homecoming is een documentaire-film rondom Beyoncés optreden op het Coachella festival in 2018. De Netflix Original belooft een diepgaand en intiem beeld te geven van zowel het optreden als ook de momenten voor en na de show. Homecoming is door the New York Times al een ”education in black expression” genoemd. Homecoming zal vanaf woensdag 17 april nieuw op Neflix te zien zijn.

 

Oblivion

Vanaf woensdag 17 april zal deze moddervette post-apocalyptische sci-fi film van Joseph Kosinksi nieuw op Netflix te zien zijn. Perfect voor als jij maar niet genoeg kunt krijgen van Tom Cruise die een personage speelt dat Jack heet (Jack Harper in deze film) en veel rent. In 2077 is de mensheid uitgeweken naar Saturnus, nadat de aarde zestig jaar eerder door een oorlog met buitenaardse wezens onbewoonbaar geworden is. Jack Harper is uitgezonden naar aarde als reparateur van drones. Door wat hij aantreft in een verlaten ruimteschip begint hij zijn missie en alles wat hij weet over de oorlog in twijfel te trekken. Voeg daar nog de schoonheid van Andrea Riseborough en Bondgirl Olga Kurylenko aan toe en je weet dat je een heel vette film te pakken hebt.

 

Lo Spietato

Alle fans van Scarface en Narcos opgelet: deze Italiaanse Netflix Original belooft heel bruut te worden. In het Milaan van de jaren 80 groeit Santo Russo op tot een van de meest ambitieuze en succesvolste criminelen in de hoogtijdagen van de ‘ndrangheta Mafia-organisatie. De eerste beelden van de film doen vermoeden dat regisseur Renato de Maria goed gekeken heeft naar de films van Martin Scorsese, wat altijd een verstandige keuze is. Alle benodigde ingrediënten voor een heerlijke cocktail zijn aanwezig: mooie vrouwen, snelle auto’s, foute pakken en heel drugs, wapens en actie. In de trailer toont Riccardo Scamarcio zich in ieder geval charismatisch in de titelrol. Nieuw op Netflix vanaf vrijdag 19 april.

 

Grass is Greener

Er is nog opvallend weinig bekend over deze Netflix Original. Er is zelfs nog geen trailer vrijgegeven. De documentaire zal vanaf zaterdag 20 april nieuw op Netflix te zien zijn. Wel weten we dat Grass is Greener gaat over de connectie die wiet heeft met de Amerikaanse cultuur. Zowel jazz als hiphop zijn er nauw mee verbonden, maar datzelfde geldt voor gang-gerelateerde activiteiten en de oorlog tegen drugs die overheid voert. Ook zouden er ‘experts’ aan het woord komen. Uit de onderstaande afbeelding kunnen we afleiden dat die experts onder andere Snoop Dogg, Method Man en Redman zouden zijn. Zij zijn in ieder geval ervaringsexperts op het gebied van wiet en met hen zal deze documentaire zeker vet worden.

Nieuw op Netflix

Mocht jij echt fan zijn van alles wat met Netflix te maken heeft, check dan deze nieuwe Netflix Originals.