Nieuwe films en series op Netflix in week #15

Of je nu van bikkelharde actie houdt, meer van fan bent van fantasy óf juist het liefste kijkt naar een Nederlandse documentaire; in week #15 vind je het allemaal op Netflix.

1. Atomic Blonde

Charlize Theron is zonder twijfel één van de knapste actrices van Hollywood. Naast haar mooie looks beschikt ze ook over flinke vechtskills. In Atomic Blonde speelt ze een Britse geheim agent van MI6. Vlak voordat de Berlijnse Muur valt, wordt ze naar Duitsland gestuurd. Daar zal ze een speciale microfilm moeten zien te stelen waarop de identiteiten van Britse agenten worden prijsgegeven. Het is een recept voor brute actiescènes en een meeslepend plot. Vanaf dinsdag 13 april staat de film uit 2017 nieuw op Netflix.

IMDb-score: 6.7

 

2. Love & Monsters

Dylan O’Brien, die je onder andere kan kennen van de The Maze Runner films, speelt in Love & Monsters één van de overlevers van een grote ‘Monsterapocalypse’, genaamd Joel. Dieren zijn extreem gegroeid en gevaarlijk geworden, waardoor de mensheid gedwongen onder de grond leeft. Wanneer hij er achter komt dat zijn vroegere vriendin zich in de buurt bevindt, neemt hij een risicovol besluit. Met gevaar voor eigen leven gaat hij op zoek naar zijn vriendin, maar de monsters die hij tegenkomt vormen een groot risico. Vanaf woensdag 14 april is Love & Monsters nieuw op Netflix te zien.

IMDb-score: 7.0

 

3. Snelle: Zonder Jas Naar Buiten

We wisten al een tijd dat de documentaire over Snelle er aan zat te komen, maar vanaf deze week is het echt zo ver. Dan staat Snelle: Zonder Jas Naar Buiten nieuw op Netflix. Het plotselinge en grote succes van de rapper zal in de docu uitgebreid aan bod komen. Kijkers zullen zien wat er komt kijken bij het maken van een album en krijgen een uniek kijkje achter de schermen. De rapper hoopt met zijn docu mensen te inspireren. Ben jij benieuwd naar zijn unieke verhaal? Vanaf vrijdag is de Netflix documentaire te zien.