Nieuw op Netflix in week #14

Heb jij nog een leuke film of serie nodig en weet je even niet meer zo goed wat je nog kan checken? Bekijk hier dan twee films en één serie die deze week nieuw op Netflix verschijnen en de moeite meer dan waard zijn.

1. Night in Paradise

Een nacht in het paradijs doorbrengen klinkt zo slecht nog niet, maar vergis je niet. Night in Paradise is geen romantische film. In plaats daarvan focust de film op Zuid-Koreaanse gangs. Hoofdpersoon Tae-goo probeert zijn gang te ontvluchten. Het gevolg? Zowel zijn zus als zijn neef worden bruut om het leven gebracht. Reden voor Tae-goo om te ontsnappen en zijn toevlucht te zoeken op een eiland, waar hij een belangrijk iemand ontmoet. De film staat vanaf 9 april nieuw op Netflix.

 

2. Thunder Force

Het superheldengenre is extreem goed vertegenwoordigd met films, series, spin-offs en reboots. Vaak gaat het bij deze films over krachtige en zelfverzekerde superhelden. Thunder Force is echter een geniale comedy voor iedereen die een beetje klaar is met de stereotype superheld. De film gaat namelijk over twee oude vriendinnen van elkaar die per ongeluk superkrachten krijgen. Ze zullen moeten samenwerken om de stad te verdedigen tegen een grote vijand, maar dat blijkt al gauw minder makkelijk dan gedacht; en dát aspect zorgt weer voor droge humor. Vanaf vrijdag 9 april staat Thunder Force nieuw op Netflix.

 

3. Snabba Cash

In deze Zweedse serie volgen we hoofdpersonage Layla, een alleenstaande moeder en échte zakenvrouw. Om haar nieuwe business meteen even flink op de kaart te zetten neemt ze snel, ‘dirty’ money aan. Haar bedrijf gaat er wellicht door groeien, maar wanneer de geldleners later op de stoep staan om de 1.5 miljoen zo snel mogelijk weer terug te krijgen, wordt het moeilijk. Layla raakt al gauw verscheurd tussen de wereld van succes en glamour, en de wereld van de straat. Snabba Cash staat vanaf 7 april nieuw op Netflix.