Films en series nieuw op Netflix

Netflix heeft ons het hele jaar lang voorzien van de vetste series en films. Dit zal ook in de laatste week van het jaar niet anders zijn. Dit zijn drie titels die zeker de moeite waard zijn.

You – Seizoen 2

Het eerste seizoen introduceerde ons aan de charismatische en mysterieuze Joe Goldberg en zijn obsessie met de blonde Guinevere. Hoe dat afliep konden we al in seizoen één aanschouwen. Voor seizoen twee zijn er veel veranderingen doorgevoerd. Joe heeft zijn naam veranderd in “Will Bettelheim” en New York ingeruild voor Los Angeles. Daar duurt het niet lang voordat hij de zachtaardige Love Quinn tegen het lijf loopt. Love is een aspirerende chef. Al gauw bloeit er een romance tussen de twee op. De gevolgen hiervan zullen, afgaande op de trailer, niet mals zijn. Eerder werden we al getrakteerd op de eerste beelden van You, maar vanaf donderdag 26 december staat het tweede seizoen nieuw op Netflix.

The App

In de afgelopen jaren zijn datingapps steeds populairder en bekender geworden. Toch zijn ze niet zonder gevaar, als we The App moeten geloven. In de vreemde, Italiaanse film, volgen we de jonge filmmaker Melfi. Melfi heeft een vriendin, maar besluit zich in overleg met haar, enigszins voor de grap, aan te melden voor datingsapp Us. Deze app is speciaal gericht op gebruikers die al in een relatie zitten. Melfi reist vervolgens af naar Italië, om zijn eerste film te regisseren. Daar ontmoet hij kamermeisje Ofelia, die vanuit het hotel de opdracht heeft om Melfi’s verblijf aangenaam te maken. Wanneer Melfi contact legt via de app met een meise en Ofelia achter dit contact lijkt te zitten, ontspoort de trailer al gauw tot een duistere nachtmerrie. Vanaf donderdag 26 december staat de film nieuw op Netflix.

Gangsterdam

De titel van deze film doet het al vermoeden: Gangsterdam speelt zich af in Amsterdam. Het is echter geen Nederlandse, maar een Franse film. Hoofdpersonage Ruben Jablonski is niet bepaald één van de “cool guys”. Toch probeert hij zijn klasgenote Nora te imponeren. Wanneer blijkt dat Nora de opdracht heeft gekregen om een illegaal pakketje uit Amsterdam te smokkelen, gaat Ruben dus met haar mee. Wat volgt is een hilarische komedie waarin Amsterdam als stad en haar inwoners veelvuldig in de zeik worden genomen, al dan niet met een knipoog. Vanaf vrijdag 27 december kun je deze film nieuw op Netflix zien.