Nieuw op Netflix in week #44 van 2021 (1 t/m 7 november)

Netflix heeft vrijwel elke maand goede releases en deze maand begint sterk. Ware misdaad, bendes, oplichting en drama. Deze lijst heeft het allemaal. Check hieronder de films en series die verwacht worden in week #44.

Narcos: Mexico seizoen 3

We beginnen de lijst met een knal, want deze maand zal de zeer populaire serie Narcos: Mexico terugkeren. Welkom in de jaren 90, waar het echt lelijk gaat worden. Félix Gallardo is weg en de chaos begint. Het nieuwe seizoen volgt hoe de overgebleven groepen oorlog voeren tegen een nieuwe generatie geweldige kartels.

Seizoen drie zal de laatste zijn van de spin-off en zal op 5 november op Netflix verschijnen. Helaas moeten we dit seizoen afscheid nemen van Diego Luna, hij zal niet terugkeren in de show. Maar met zijn vertrek zullen er ook enkele nieuwe leden verschijnen. Zoals Luis Gerardo Méndez, Alberto Guerra, Luisa Rubino en Benito Antonio Martínez Ocasio, ook bekend als Bad Bunny.

 

Yara

Deze Italiaanse dramafilm gaat over de echte zaak van de 13-jarige vermiste Yara Gambirasio. Je volgt hoe een vastberaden officier van justitie verwikkeld raakt in de zaak van de vermiste 13-jarige en tot het uiterste gaat om de waarheid boven tafel te krijgen. Yara wordt net als Narcos op 5 november op Netflix verwacht.

 

The Harder They Fall

The Harder They Fall is een Amerikaanse western film die het verhaal vertelt van Nat Love, een outlaw die zijn bende weer bij elkaar brengt om wraak te nemen op zijn vijand die net is vrijgelaten uit de gevangenis. De film verschijnt 3 november op Netflix en heeft in de hoofdrollen krachtpatsers als Idris Alba, Regina King en Jonathan Majors.

 

The Shawshank Redemption

Na de moord op zijn vrouw wordt de bankier Andrew Dufresne naar de Shawshank gevangenis gestuurd, waar zich de gebruikelijke onaangenaamheden afspelen die je van een gevangenis verwacht. Over de jaren heen behoudt hij hoop en wint hij uiteindelijk het respect van zijn medegevangenen, vooral van oude gedetineerde “Red”. Ook wordt hij belangrijk binnen de gevangenis.

Deze absolute klassieker van een film uit 1994 staat nu al op Netflix en heeft een IMDb score van 9.3. Aanrader dus!

 

Lords of scam (Les Rois de l’arnaque)

Fans van het true-crime genre zullen hier zeker van genieten. Deze Franse documentaire gaat over een groep oplichters die de emissiehandel van de EU hebben gemanipuleerd en miljoenen hebben binnengehaald – voordat ze zich tegen elkaar keerden. De documentaire kan gekeken worden vanaf 3 november.

 

Ben je geïnteresseerd in iets meer “riskants” om met je date te kijken? Dan moet je eens kijken naar de 6 pikante ‘Netflix & Chill’ films voor jouw dates.