Nieuw op Netflix

Het is alweer de 28e week van dit jaar. Ook deze dagen verschijnt er veel nieuw op Netflix. Het langverwachte laatste seizoen van Suits is binnenkort te zien, maar ook zijn er spannende andere nieuwkomers die de moeite meer dan waard zijn.

 

Suits seizoen 9

Seizoenen lang draaide Suits om de veelbewogen levens van de advocaten van een Amerikaans advocatenkantoor. De onderlinge rivaliteit, maar ook de liefdes, zorgden voor acht vermakelijke seizoenen. Aan al het goede komt echter een einde, helaas. Vanaf zaterdag 17 juli staat seizoen 9 van Suits nieuw op Netflix. Daarin zien we hoe het Donna, Harvey, Louis en de rest vergaat. Eén voordeel voor de cast: nu de serie voorbij is, hebben ze meer tijd voor hun prachtige echtgenotes.

Heist

Nee, Heist is niet een afkorting voor het aankomende vijfde deel van La Casa de Papel. Heist gaat wél over bankovervallen, al hebben we het in dit geval over waargebeurde, grootste bankovervallen. Onder andere een vader die miljoenen steelt op het vliegveld en een 21-jarig meisje dat een grote slag slaat in casino’s komen aan bod. Via interviews en nagespeelde scènes worden de verhalen per overval in twee afleveringen verteld. Vanaf woensdag 14 juli staat de serie nieuw op Netflix.

 

A Classic Horror Story

Ben jij niet bang aangelegd? Sterker nog: heb jij alle klassieke horrorfilms al gezien? Dan zal A Classic Horror Story waarschijnlijk erg bekend voorkomen. Dat is echter precies wat de makers van de film nastreefden (de titel van de film verwijst ook al naar het genre). Een Italiaanse groep reizigers komt terecht in een bos. Ze vinden een verlaten huis, stuiten op vreselijke taferelen en moeten al gauw vechten voor hun leven. Behoorlijk cliché dus, maar tegelijkertijd wordt de film aangekondigd als uniek. Vanaf woensdag 14 juli kun je zelf beoordelen of je de film wel of niet legendarisch vindt. Dan staat de horror nieuw op Netflix.

 

Ghostbusters – donderdag 15 juli

Welke horrorfilm in élk geval legendarisch is, is Ghostbusters. Deze film, uit 1984, staat vanaf donderdag 15 juli nieuw op Netflix. Eigenlijk is Ghostbusters vooral een science-fiction film, met de nodige komedie-elementen. Een groep wetenschappers in New York besluit een carrièreswitch te maken en presenteren zichzelf als geestenjagers. Het duurt niet lang voordat ze de stad van de ondergang moeten redden.