Deze films en series verschijnen in week #21 nieuw op Netflix

In week #21 keert dus onder andere Stranger Things terug met seizoen 4A. Ook verschijnen de show van comedian Ricky Gervais en de film Blue Story nieuw op Netflix.

Ricky Gervais: SuperNature

Comedian Ricky Gervais is terug met een nieuwe show. Gervais begon in 2020 met zijn tour voor SuperNature, maar moest halverwege stoppen door de omstandigheden. Nu heeft hij zijn tour alsnog kunnen vervolgen en verschijnt er ook weer een opname van de show op Netflix. Deze show gaat onder andere over de regels van comedy, hoe erg hij zijn katten wel niet verwend en dat de natuur als super genoeg is van zichzelf. Ricky Gervais: SuperNature verschijnt op dinsdag 24 mei op Netflix.

 

Stranger Things seizoen 4A

Fans van Stranger Things hebben een hele tijd moeten wachten, want seizoen 3 kwam bijna drie jaar geleden uit. Dat seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger die veel mensen niet aan hadden zien komen. Helaas werden de opnames voor seizoen 4 aan het begin van 2020 stilgelegd en kunnen we deze week pas van het nieuwe seizoen genieten. In ieder geval kun je verwachten dat de personages Hawkins zullen verlaten en dat we meer te weten komen over het verleden van Hopper. Dit seizoen belooft spannender te worden dan ooit te voren. Seizoen 4A van Stranger Things is vanaf vrijdag 27 mei te zien op Netflix. Het tweede deel verschijnt op 1 juli.

 

Blue Story

De film Blue Story is een misdaad drama waarvan delen in rap verteld worden. Beste vrienden Timmy en Marco gaan naar dezelfde school in Peckham, maar wonen in twee verschillende delen van London. Tussen die twee delen is nogal wat rivaliteit. Wanneer Marco in elkaar geslagen wordt door een van Timmy’s oude vrienden, komen de jongens terecht bij rivaliserende bendes. Het resultaat is een eindeloze cirkel van gang wars die steeds meer uit de hand loopt. Blue Story is vanaf vrijdag 27 mei te bekijken op Netflix