Nieuwe docu’s en series op Netflix (13 september t/m 19 september)

Week #37 loopt van 13 september t/m 19 september. In deze zeven dagen heeft Netflix een goede selectie voor ons neergelegd, zoals het nieuwe seizoen van Sex Education. Hier is een selectie van drie nieuwe series en docu’s.

Countdown: Inspiration 4 Mission to Space (deel 2)

De documentaire waar “normale” burgers de ruimte ingaan op een driedaagse missie rondom de aarde. SpaceX heeft vier burgers uitgekozen om naar de ruimte te gaan (zonder echte astronauten). SpaceX wil zo andere mensen te inspireren om uiteindelijk naar de ruimte te gaan. Dit bedrijf wil dat ruimtevaart normaal en toeristisch wordt. In deze docu laten ze zien hoe de vier burgers worden klaargestoomd om naar de ruimte gaan. De docu heeft vier afleveringen en deze week zijn de laatste twee afleveringen beschikbaar op Netflix. Vanaf 30 september is de live-coundown van de lancering te zien.

Bekijk hieronder de trailer van Countdown: Inspiration 4 Mission to Space.

IMDb scoort de docu-serie een 7.8.

Sex Education (seizoen 3)

Deze grote serie is weer terug met een nieuw seizoen. Door de cliffhanger van vorig seizoen weten we al dat Moordale (de school van de personages) een nieuw rector gaat krijgen. De rector die de regels strenger aanpakt en gaat zorgen voor uniforms. Uit de trailer is te halen dat Otis en Maeve elkaar nog steeds ontlopen en dat het awkward is tussen de twee. Toch is er wel goed nieuws, namelijk voor Eric. Want Adam is eindelijk klaar om aan de wereld te laten weten dat hij uit de kast is gekomen. Gaat het de rector lukken om Moordale weer op het normale pad te krijgen of gaan Otis en co gewoon door met de spannende taferelen? Nog een opvallend detail, Otis heeft een snor! Is dit het begin van zijn tijdperk als womanizer?

Zie hieronder de trailer van Sex Education seizoen 3:

 

Sex Education krijgt van IMDb een 8.3.

SCHUMACHER

De documentaire van Formule 1-legende Michael Schumacher komt deze week eindelijk uit. Volledige vrijheid voor de makers met toestemming van de familie. Op 29 september 2013 werd Schumacher in een kunstmatige coma gezet nadat hij een bijna fataal ski-ongeluk heeft gehad. Sindsdien is Michael niet meer in het openbaar gezien. Met deze documentaire opent familie Schumacher de deuren en laten ze de wereld binnen. Er worden rauwe beelden van zijn carrière en zijn privé leven gedeeld.

Bekijk hieronder de trailer van de documentaire: SCHUMACHER

 

Ben jij nou een echte liefhebber van series? Bekijk dan zeker de beste series op Netflix, volgens IMDb.