Droom worden werkelijkheid

Nicoline Suwijn heeft de opleiding International Business Management afgerond en werkte ze als exportmanager in de internationale handel. Toen de pandemie net uitbrak, begon Nicoline in de hospitality branche. Nicoline Suwijn vertelt aan indebuurt.nl “Het leek een gek moment, om juist nu een in deze branche te beginnen, want door de pandemie werden bijna alle evenement gecanceld. Maar toen alles weer open ging, kreeg ik vanuit mijn netwerk steeds meer vraag naar hospitality personeel. Het blijft een spannende stap, maar ik hakte de knoop door om voor mezelf te beginnen.” Zo heeft ze haar droom werkelijkheid gemaakt.

BRUT hospitality

Nicoline zet professionele hosts en hostessen in om evenementen wat meer sparkle te geven. Zo vertelt ze: “Ik vind het erg belangrijk dat gasten verrast worden door de sfeer, beleving en de manier waarop het personeel met ze omgaat.”

BRUT Hospitality biedt ervaren en professioneel hospitality personeel op zowel high-end evenementen zoals VIP-decks van grote feesten, de business lounges en skyboxen bij voetbalclubs, als op zakelijke aangelegenheden zoals beurzen, netwerkbijeenkomsten en personeelsfeesten.

Het bedrijf van Nicoline Suwijn

BRUT hospitality bestaat nu een paar maanden. Daar is Nicoline Suwijn erg dankbaar voor. “Ik word iedere dag vol enthousiasme wakker om te bouwen aan mijn eigen bedrijf. Ik haal zoveel voldoening en energie uit mijn werk. Het is spannend, want je weet nooit van tevoren of iets een succes gaat worden, maar juist dat houdt je scherp. Als je gelooft in jezelf en doet wat je leuk vindt, kom je al een heel eind, daarvan ben ik overtuigd!

Nicoline is erg trots op op alles wat ze tot nu toe heeft bereikt samen met haar team. Op Instagram deelt ze veel van haar avonturen als onderneemster en wij genieten daar graag van mee. Bekijk hieronder de knappe en succesvolle vrouw:

We kennen allemaal de onderneemster Nikkie Plessen wel. Check hoe rijk Nikkie Plessen is (onderneemster én panellid uit de serie Dragons’ Den).