Wie is Nicolette Kluijver?

Nicolette is een 39-jarige presentatrice en voormalig model. Ze werd geboren is Hilversum en verhuisde samen met haar ouders op haar tiende naar Almere. Op zestienjarige leeftijd ging Kluijver werken voor de lokale omroep in Almere, waar ze het televisieprogramma AlmereRulez TV presenteerde. Hierna heeft ze meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd, zoals Expeditie Robinson en RTL Boulevard. Op haar 17e werd ze ontdekt door modellenbureau Elite Model en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld door voor haar modellenwerk.

Een aantal maanden geleden zette ze haar woonboerderij te koop. Aangezien er destijds geen geïnteresseerden waren, besloot ze de woning uit de verkoop te halen. Echter lijkt het erop dat ze de woning toch graag wil verkopen en dus heeft ze besloten haar huis wederom te koop te zetten, dit maal voor  een lagere vraagprijs.

De woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel

Nicolette Kluijver heeft de verkoopprijs van haar woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel verlaagd van 2.850.000 euro naar 2.750.000 euro. Een forse korting dus. Nicolette kocht de boerderij in 2014 voor een bedrag van 1.360.000 euro en liet daar een hypotheek op vestigen van 1.825.000 euro. Als de boerderij dus nu verkocht wordt met de vraagprijs waar die nu op staat, is er sprake van een mogelijke winst van ruim negen ton.

De woonboerderij van 335 vierkante meter beschikt over zes slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier verdiepingen. De prachtige woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. Nog een extraatje: de woning beschikt ook over een wijnkelder. (Martien Meiland, lees je mee?). Verder bedraagt de tuin een oppervlakte van 295 vierkante meter en is deze voorzien van een hooischuur met kap, plus een jacuzzi.

De auto’s eenvoudig geparkeerd worden op eigen terrein. En heb je een elektrische auto? Dat is geen probleem.  Bij de ingang bevindt zich een laadpaal voor elektrisch rijden. De boerderij is perfect als je het heerlijk vindt om een dagje te varen. De woning ligt namelijk aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Van hieruit vaar je binnen een halfuur naar Amsterdam. Een echte droomboerderij dus!

Klik op deze link voor meer foto’s van de woonboerderij van Nicolette Kluijver.