Waar kennen we Nicolette Kluijver van?

Een betere vraag zou zijn: waarvan niet? De 38-jarige Hilversumse begon al op tienjarige leeftijd bij Kinderen voor Kinderen. Vervolgens hebben we van haar mogen genieten bij Goede tijden, slechte tijden, Try Before You Die, Spuiten en Slikken, De Perfecte Verbouwing en natuurlijk vooral van Expeditie Robinson.

We waren aangenaam verrast vanochtend toen we onze Instagram app openden. We komen natuurlijk wel vaker vrouwelijk schoon tegen in onze feed, maar het is te lang geleden dat we hebben mogen genieten van Nicolette Kluijver. En ze geniet ook ontzettend van zichzelf, want op de foto is ze de Playboy aan het lezen met op de cover niemand minder dan Nicolette Kluijver.

Terug in de tijd met de Playboy-shoot

Het is alweer bijna veertien jaar geleden dat de blonde televisiester in het stoute blaadje verscheen. April 2010, om specifiek te zijn. Destijds was er best veel om te doen: de foto’s lekten al voor de release uit, er hing een billboard langs de A10 met haar gezicht (en lichaam) erop en er werd gespeculeerd dat de verkoopcijfers tegenvielen. Dit is later ontkracht door de Playboy zelf. Niet iedereen was blij met de natuurreportage, zo gaf Kluijver zelf aan: “Ik geloof niet dat mijn moeder het erg leuk vindt.

Zie hieronder de desbetreffende foto van Nicolette Kluijver met de Playboy:

Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn in het leven van Nicolette. Zo had ze onlangs flink wat problemen met het verkopen van haar woonboerderij.