Waar gaat de Vlaamse serie Onder Vuur over?

Post Oosteroever, een kleine, maar karaktervolle brandweerpost. Hier hebben ze een eigenzinnige werkwijze en durven ze de regels weleens te buigen. Het redden van levens is hun heiligste opdracht, en ze schrikken er niet voor terug om door het vuur te gaan, letterlijk.

Maar toen luitenant Patrick plotseling besloot om het korps te verlaten voor een welverdiende promotie, schudde dat de hele kazerne op haar grondvesten. Vooral sergeant Orlando voelde zich in de steek gelaten door zijn mentor, en dat zorgde voor een knetterend conflict.

Een razend populaire cast maakt deze serie een succes

De indrukwekkende cast van “Onder Vuur” barst van de bekende gezichten. Louis Talpe (Het Geheugenspel), Lien De Graeve (De Rodenburgs) en Lynn Van Royen (Tabula Rasa) zul je onder andere zien schitteren in bepalende rollen.

onder vuur netflix serie

Verder wordt de cast verrijkt door Sam Louwyck, Alessia Sartor, Aimé Claeys, Maarten Ketels, Wouter Bruneel, Dirk Van Dijck, Sahin Avci, Ann Tuts, Piet De Praitere, Kim Van Oncen en Kasper Vandenberghe. Zij zullen je meenemen op een onvergetelijke reis vol spanning en emotie. Dit is een ensemble dat de vuren van het scherm doet oplaaien!

De reacties van Netflix-kijkers zijn positief

IMDb beoordeelt deze Vlaamstalige serie met een 6.7/10. Een meer dan prima score dus. Maar niet alleen de kenners zijn enthousiast, ook de ‘normale’ kijkers reageren positief. Op sociale media zijn er veel positieve berichten te vinden. Wij zetten er een aantal op een rij:

Momenteel staan er twee seizoenen van Onder Vuur op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen (YouTube):