Lidl geeft korting op een goede hometrainer

Anno 2023 sporten veel mensen thuis. En laten we eerlijk zijn: in de zomer is het niet zo erg om de deur uit te gaan, maar wanneer het winter is, dan is de tocht naar de sportschool soms net iets te veel gevraagd. Gelukkig komt de Lidl nu met een goed beoordeelde hometrainer, die jij nu voor een prikkie kan kopen via de webshop van de Lidl.

Het gaat om de Christopeit Sport Hometrainer ergometer AL 2000 Pro. Deze hometrainer biedt 24-niveaus van weerstandsinstellingen, heeft een vliegwielmassa van 9 kg en beschikt zelfs over een computer met houders voor je tablet of smartphone. Verder kan jij flink vooruit met de tien vooraf ingestelde trainingsprogramma’s en vier hartslagprogramma’s.

goede hometrainer lidl goedkoop korting kopen

Bij de aanschaf van een dergelijk product, kijken wij toch altijd even naar de beoordelingen van de consumenten. En juist dat is hetgeen wat ons op het puntje van onze stoelen laat zitten. Maar liefst 59 mensen hebben deze hometrainer beoordeeld. Hieronder vind je een kort overzicht van de beoordelingen:

  • 5 sterren: 41 beoordelingen
  • 4 sterren: 16 beoordelingen
  • 3 sterren: 2 beoordelingen

Door de bovenstaande reviews van klanten scoort deze hometrainer maar liefst 4,7 / 5 sterren. Een abnormaal hoge score dus! Wat de klanten te zeggen hebben over dit product? Vooral de prijs-kwaliteitsverhouding wordt geprezen. Zo zeggen een klanten onder andere ‘Prijsprestatieverhouding is zeer goed‘ en ‘Echt niet teleurgesteld voor de prijs’.

Hoeveel betaal je voor dit fitnessapparaat?

De adviesprijs van deze hometrainer ligt op 649,99 euro. Maar we hebben het natuurlijk over de Lidl, waar ze snappen dat de consument zeker van korting houdt. Met een korting van maar liefst 44% betaal je nu slechts 359 euro voor de Christopeit Sport Hometrainer ergometer AL 2000 Pro. Bestel de hometrainer via de Lidl website.