Nicolette Kluijver: presentatrice én model

De 37-jarige Nicolette Kluijver is al sinds 2002 op onze tv’s te zien. In eerste instantie meerdere keren als figurant bij Goede Tijden Slechte Tijden en in reality-programma De Farm. Sinds 2006 heeft ze ook al een hele lijst programma’s gepresenteerd, waaronder Spuiten en Slikken, Adam Zkt. Eva en Expeditie Robinson. Een bekend gezicht op Nederlandse tv, dus.

 

Maar dat is niet hoe Kluijver begonnen is. Als 17-jarige werd ze ontdekt door een modellenbureau en deed ze dan ook eerst een tijdje aan modellenwerk. Drie jaar lang reisde Nicolette Kluijver de hele wereld over en werkte ze voor merken als Diesel, G-Star en Tommy Hilfiger. En dat ze nog graag poseert voor een foto is wel duidelijk.

Nicolette deelt het op Instagram

De blondine ging al eerder uit de kleren voor Instagram. Ze postte twee foto’s van een gewaagde fotoshoot. Daarin ging ze terug naar haar roots als model met een post die op een platform Instagram waarschijnlijk nog maar net door de keuring komt

Ook voor deze foto is Nicolette Kluijver weer uit de kleren gegaan voor de camera. Dit keer is de foto iets minder strategisch geposeerd en heeft Nicolette twee sokjes gebruikt om toch nog iets aan de verbeelding over te laten. Het onderschrift is dan ook geheel in stijl: “Omdat ik anders zo’n geitenwollensok imago krijg!”. Door de gifs is de post eigenlijk een video en kun je zien dat de foto ondertussen al ruim 273.000 keer bekeken is. Ook heeft de foto meer dan 11.000 likes.

Zie de desbetreffende Instagram-post hieronder: