Demi Rutting en Sidney Bout van Temptation 2019

Demi Rutting en haar vriend Sidney Bout deden in 2019 mee met Temptation Island. Ze overleefden als één van de weinigen als koppel de relatietest, maar helaas is er nu toch een einde gekomen aan de relatie van de twee tortelduifjes.

Demi maakte bekend dat ‘de reden van hun breuk nog wel naar buiten zal komen’, maar hield het voor een lange tijd geheim. Nog steeds heeft ze zelf niks gedeeld, maar de roddels over Sidney zijn hun eigen leven gaan leiden.

View this post on Instagram

Start of a new chapter

A post shared by DEEM (@demirutting) on

Het lijkt erop dat Sidney vreemd is gegaan op Demi, maar of dat echt zo is zullen we pas weten totdat Demi de waarheid vertelt. Er is een video gelekt waarvan wordt geclaimd dat Sidney door Demi met een andere dame in bed is betrapt, maar daar heeft Demi nog niks over duidelijk gemaakt. De video werd massaal gedeeld op het internet en iedereen gaat er nu vanuit dat het toch echt de reden is dat Demi het uit heeft gemaakt.

Op Instagram plaatst Demi Rutting gedurfde foto’s

Inmiddels lijkt Demi nergens meer last van te hebben, moeten we haar Instagram foto’s geloven. Want ze laat zich helemaal gaan met prachtige en pikante foto’s. Zo postte ze laatst een behoorlijke hoeveelheid foto’s waarop ze in lingerie staat. Ook is ze sportcoach en deelt daarom maar al te graag haar werkoutfit. De strakke joggingbroeken verraden namelijk al snel dat Demi zelf ook ontzettend vaak sport.

Mannen, jullie hebben weer kans, want Demi lijkt nog vrijgezel te zijn. Maar door haar 147 duizend volgers zal het moeilijk worden om haar voor je te winnen. Op haar Instagram foto’s reageren er namelijk al genoeg mannen die met haar op date willen.