Dj Hardwell is aanwezig op UNTOLD Festival 2022

Een van de beste toevoegingen aan het festival maakt ons direct een beetje trots als Nederlanders. De Bredase Robbert van de Corput, ook wel beter bekend als dj Hardwell, gaat de show stelen op de mainstage in Roemenië. Dit betekent een comeback van een van de beste dj’s ter wereld. In het jaar 2017 was hij namelijk ook al te aanschouwen in Cluj-Napoca.

Met maar liefst 8,6 miljoen Facebook-volgers, 7,2 miljoen Twitter-volgers, 4,8 miljoen Instagram-volgers en meer dan 1,1 miljard hits op YouTube is hij een van de meest gevolgde artiesten in de elektronische scene wereldwijd. Ook heeft dj Hardwell samengewerkt met grote pop artiesten als Craig David, Jay Sean, en Jason Derulo. Kortom: deze man weet hoe je muziek moet maken én hoe je een feestje bouwt.

Welke artiesten vullen de line-up aan?

Aan de eerste aankondiging was al te zien dat ze de juiste artiesten hebben weten te strikken voor een onvergetelijke editie. Zo waren grote namen als David Guetta, Kygo, G-Eazy, Major Lazor Soundsystem, Don Diablo en Oliver Heldens al bekendgemaakt. Een waanzinnige mix van verschillende soorten artiesten en muziekgenres; er is voor ieder wat wils. Maar daar houdt het nog niet op, nog lang niet.

UNTOLD Festival 2022

Bij de tweede line-up aankondiging werd deze ‘champions league voor artiesten’ verder versterkt met een aantal sterren. Onder andere Alok, Lost Frequencies, Steve Aoki en Vini Vici hebben een welverdiende plek gekregen op de mainstage. Maar ook de overige stages krijgen een boost waar je ‘u’ tegen zegt. Met namen als Stephan Bodzin, Amelie Lens, Mathame, Markus Schulz, Aly & Fila, Borgore, Malaa, Netsky, Noisia en Sub Focus B2B Wilkinson zal deze editie beter dan ooit tevoren worden.

Check de video hieronder voor de tweede line-up aankondiging:

 

Locatie en tickets van UNTOLD Festival 2022

Van 4 tot en met 7 augustus zal Cluj-Napoca (Roemenië) wederom het decor zijn van UNTOLD Festival 2022. Met een prachtig arsenaal aan artiesten is er aan alle muziekliefhebbers  gedacht: van EDM, tot popmuziek en underground. En we snappen goed dat jij na jarenlang niet écht gefeest te hebben nu flink wil uitpakken. Tickets voor vier dagen feesten kan je al op de kop tikken voor een bedrag van €149,-

Check de website van UNTOLD Festival voor meer info en prijzen.

In samenwerking met UNTOLD