Wie is Nicole Scherzinger?

Nicole Scherzinger is bekend als zangeres, misschien wel het meest als leadzangeres van de Pussycat Dolls. Dit was vroeger een girlband die bestond uit zes artiesten, of Dolls; hoe zij ook wel genoemd werden. Nicole Scherzinger was daar één van, samen met Carmit Bachar, Melody Thornton, Jessica Suta, Ashley Roberts en Kimberly Wyatt. In Nederland heeft deze girlband veel indruk gemaakt met hun singles. De meest bekende zijn Don’t Cha, Stickwitu en Beep. Met hun derde single Beep hadden zij de overhand in de Nederlandse top 40. Scherzinger verliet de groep in 2009 om zich te focussen op haar solo carrière.

Nicole haar solo carrière als zangeres verliep uitstekend. Ze bracht twee albums uit, Big fat lie en Killer love, die het ver geschopt hebben. Naast het zingen waagde ze zich ook op televisie. Ze won het programma Dancing with the Stars in 2010. Ook was ze te zien als jurylid voor verschillende talentenshows, zoals The X Factor UK en US. Ze hielp onder anderen bij het vormen van de bekende band One Direction. Ook heeft Nicole nog als actrice gespeeld in musicals, waaronder West End en Cats. Verder kan je Nicole Scherzinger kennen van haar stem bij animatie films. Ze sprak onder andere de stem van Sina in, uit de film Moana. Kort geleden, in 2019, is Nicole nog actief geweest als jurylid bij het programma The Masked Singer en bij het nieuwe seizoen van Australia’s Got Talent. 

De zangeres steelt de show op Instagram

Nicole Scherzinger was vroeger een fanatiek danser en dat is nog steeds terug te zien. Met haar 43 jaar steelt ze de show op Instagram. Daar is te zien dat ze dagelijks in de sportschool te vinden is en dat resulteert in een prachtig lijf. Ze is niet vies van een foto van haar achterwerk of hier en daar een bikinifoto. Hieronder is Nicole Scherzinger te zien op het eiland Canouan met haar prachtige lichaam.

Benieuwd naar nog meer vrouwen van boven de 40 die er prachtig uit zien? Bekijk dan hoe fit Heidi Klum is.