Neymar in La Casa de Papel

De fans van de serie hebben hoogstwaarschijnlijk alle drie de seizoenen al gezien op de online streamingdienst. Het derde seizoen verscheen onlangs online en de liefhebbers begonnen massaal te streamen. Wat velen echter niet weten is dat professioneel voetballer Neymar een rol speelde in het afgelopen seizoen van de Spaanse serie.

Neymar in La Casa de Papel

Voor degenen die het derde seizoen gezien hebben en het niet opgemerkt hebben, wij kunnen jullie vertellen: dat is niet zo gek. De scènes met de Braziliaanse voetballer werden namelijk uit de serie geknipt wegens een lopende verkrachtingszaak. Nadat de desbetreffende zaak afgelopen maand werd geklasseerd, besloten de makers van La Casa de Papel alsnog de afleveringen met Neymar vrij te geven.

In welke aflevering speelt de voetballer een rol?

Hij is te zien in twee afleveringen van het derde seizoen van de hitserie. In de zesde en de achtste aflevering vertolkt hij de rol van een Braziliaanse monnik, genaamd João. De wereldbekende voetballer plaatste zelf een bericht op Twitter waarmee hij zijn waardering toont en zegt: “Meespelen in mijn favoriete tv-serie is een droom die uitkomt”.

La Casa de Papel seizoen 4

De echte fans weten natuurlijk al dat er een vierde seizoen van La Casa de Papel aan zit te komen. En dat is ook niet zo gek als je kijkt naar het einde van het derde seizoen. Álex Pina, de maker van La Casa de Papel, vertelde eerder al dat de opnames van de serie gewoon door blijven draaien tot en met augustus. De afronding van de opnames wordt dus spoedig verwacht. Verder is er echter nog weinig bekend over La Casa de Papel seizoen 4.

Ben jij een echte liefhebber van Spaanse series? Dan hebben we een aanrader voor jullie: La Victima Numéro Ocho. Deze nieuwe hit van Netflix blijkt een perfecte mix te zijn van La Casa de Papel en Bodyguard.