Neversea Festival 2019

Neversea Festival is een EDM, elektronisch en pop muziekfestival dat jaarlijks terugkeert in Constanta, aan de prachtige Roemeense kust. De stranden zijn wereldwijd bekend en beslaan een gebied van meer dan 200.000 m2! Met een adembenemende zonsondergang en de meest intense zonsopkomst over de Zwarte Zee zal jouw mond ongetwijfeld openvallen van verbluffing.

Neversea festival foto 1

Aan een vacation feeling dus geen gebrek. Dit jaar vindt de derde editie van het Neversea Festival plaats en kan jij van 4 tot en met 7 juli genieten van al het moois dat dit waanzinnige festival te bieden heeft. Een combinatie van onvergetelijke muzikale optredens en entertainment, lifestyle, fashion & technoligie met een vleugje seaside adventure maakt Neversea het totaalpakket voor de festival liefhebber.

Line-up van Neversea Festival 2019

Het festival is georganiseerd door hetzelfde fanatieke team achter het legendarische Untold Festival. En dat dit team er altijd in slaagt om indrukwekkende line-ups en verbluffende stages samen te stellen, dat moge duidelijk zijn.

Check de onderstaande aftermovie van Neversea Festival 2018 om een beeld te krijgen van dit adembenemende festival:

 

Alleen al als we kijken naar de line-up belooft deze editie van het Neversea Festival een waar spektakel te worden. Een divers aanbod aan artiesten, van populaire supersterren tot grote namen in de underground wereld, zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Artiesten als Afrojack, Jessie J, Sean Paul, Steve Aoki, Lost Frequencies, Jamie Jones, G-Eazy, Rudimental, Tale of Us, Alesso en DJ Snake zullen jou een overgetelijke belevenis bezorgen.

Neversea Festival Line up

Tickets voor Neversea Festival 2019

Als jij dacht dat je een godsvermogen kwijt bent aan een bezoek aan het Neversea Festival, dan kan je die gedachte snel uit je hoofd halen. Een dag ticket is al verkrijgbaar vanaf een prijs van €59,59-. Een bedrag dat jij ook kwijt bent aan een festival in eigen land. En als je zou moeten kiezen tussen een festival in eigen land of een dansje wagen in de Roemeense zon, dan zouden wij het wel weten.

Neversea festival foto 2

Oke fair enough, je dient wel een verblijf en een vlucht te regelen. Maar juist daarom is dit festival perfect te combineren met een langer verblijf in Roemenië. Met een gemiddelde temperatuur van 29℃, een gemiddelde zeetemperatuur van 23℃ en een prachtige omgeving aan de Zwarte Zee is Constanta een prachtige vakantiebestemming in de maand juli. Daarom raden wij je dan ook zeker aan om een ticket + hotel pakket aan te schaffen en er een aantal dagen aan vast te plakken.

Check hier alle tickets voor het Neversea Festival 2019