Netflix verwijdert series en films

Normaliter worden er enkele titels per maand verwijderd, terwijl er tig nieuwe titels worden toegevoegd. Daarom wordt hier vaak weinig aandacht aan geschonken, tot de maand juni 2019. Want deze maand zijn er een aantal klassiekers die verwijderd gaan worden. Iets wat wij niet echt kunnen waarderen, maar de licentie tussen de partijen zal hoogstwaarschijnlijk ten einde lopen. Klassiekers als Scarface en Pulp fiction zullen deze maand nog verwijderd worden. Films die iedereen toch wel zou moeten kennen!

De klassiekers

Pulp Fiction is een film bestaande uit meerdere verhaallijnen in één film, die in onlogische volgorde worden verteld. Maar dat maakt de film des te beter en interessanter. Een klassieker die iedereen eens gezien moet hebben. Deze verhaallijnen met John Travolta, Samual L. Jackson en Bruce willis in de hoofdrol zijn magistraal vastgelegd door Quentin Tarantino. Daarom, voor zo lang het nog kan, streamen die hap. Dit weekend wordt het toch slecht weer, dus kan je gerust de tijd inruimen om deze film te kijken.

Scarface is nog zo’n klassieker die eigenlijk geen intro nodig heeft. Tony Montana is misschien wel één van de beroemdste personages ooit. Een Cubaanse vluchteling die zijn weg in het criminele circuit in Florida probeert te vinden, iets wat niet zonder slag of stoot gaat. Na verloop van tijd richt hij zijn eigen imperium op. Hierbij verdient hij het nodige geld, maar met geld komen ook zorgen kijken. Zo begint Tony toch een beetje gek te worden en komt hij toch echt op de radar van politie en justitie. Een maffiafilm van de buitencategorie, tijd om hem nog even te kijken zo lang het nog kan.

Netflix verwijdert

Netflix series

Hannibal is een serie die een 8.5 kreeg op IMDb, iets wat niet mals is voor een serie. Dr. Hannibal Lector is een seriemoordenaar die ontsnapt is uit de gevangenis. Waar de film voornamelijk bekendheid verwierf, is de serie misschien wat onbekender. Dit is in onze ogen ten onrechte! In de drie seizoenen wordt voornamelijk gekeken naar de relatie tussen Hannibal en Will Graham. Alles met de focus op de beginjaren van hun relatie.

Naast deze bekende serie en klassieke films verdwijnen er helaas nog meer series van Netflix. Sommige spreken iets minder tot de verbeelding, waar andere dat juist weer iets meer doen. Netflix zal in de maand juni dan ook meer dan 20 series en films verwijderen deze maand. Hieronder een lijstje per wanneer Netflix de series/films verwijdert.

13 juni 2019 14 juni 2019 26 juni 2019
Project Runaway (3 seizoenen) After the raves The big word
Martha Bakes (2 seizoenen) The horn Unveiled
The art of The road trick Mega food
The fashion fund Social Fabric Encounters with evil
I own Britain’s best home Screenland Nightmare tenants, slum landlords
The hairy biker’s Asian adventure Liquid science The ugly face of beauty
House doctor collection Money for nothing
I own Australia’s best home

Gelukkig blijft er genoeg om naar te kijken op Netflix. Deze vette titels verschijnen er in juni of zijn er al verschenen.