Netflix aanbod

Er staan voor juni een aantal aanpassingen aan het Netflix aanbod te wachten. Er zullen ongetwijfeld dingen verdwijnen, maar er komen nieuwe dingen bij. Zeker is dat jij je ook in de komende maand niet hoeft te vervelen. Zo zullen er nieuwe seizoenen van je favoriete series verschijnen. Daarnaast kan je een heerlijke comedyfilm op het platform verwachten. Dus of je nou met je iPad in het park gaat zitten of dat je liever binnen dicht tegen de airco aan zit, met de volgende titels zit jij goed.

The Hangover Part III

Het derde deel in The Hangover-reeks staat te boek als de minste van het stel, maar ach, na deel één en twee gaat deze er ook wel in. Het gaat in deze filmreeks sowieso natuurlijk niet om cinematografische hoogstandjes. Nee, het gaat om de belachelijke avonturen die the Wolfpack meemaakt. Na de begrafenis van Alan’s vader, besluiten de vier vrienden Alan (Zack Galifianakis) te laten helpen bij zijn mentale issues. Onderweg lopen dingen toch anders dan gepland als Mr. Chow (Ken Jeong) Doug kindnapt. The Wolfpack moeten nu op zoek naar de bijdehante druktemaker om hun vriend in veiligheid te stellen. Vanaf woensdag 2 juni op Netflix.

 

Happy!

Het eerste seizoen van deze prettig gestoorde duistere comedyserie was een absolute verrassing en is een van de meest unieke titels in het Netflix aanbod. De Netflix Original mag met recht onderschat genoemd worden. Hoofdrolspeler Christopher Meloni kennen we voornamelijk van zijn serieuze rol in Law & Order: Special Victims Unit, maar hij laat in Happy! zijn komische kant zien als Nick Sax. Nick is een ex-agent die nu huurmoordenaar is. Dat hij ernstig verwond is, is niets nieuws. Dat hij een klein, vliegend paardje genaamd Happy (stem van Patton Oswalt) ziet, echter wel. Happy vertelt Nick dat hij zijn dochter moet redden. Seizoen 2 vanaf woensdag 5 juni.

 

Designated Survivor

Als bijna de gehele Amerikaanse regering omkomt bij een explosie, moet Thomas Kirkman (Kiefer Sutherland) de taken van de president overnemen. Hij is namelijk benoemd tot de designated survivor. Kirkman worstelt met een land in crisis en zijn eigen onervarenheid als staatshoofd. In het derde seizoen moet Thomas campagne gaan voeren voor een herverkiezing. Hij moet de publieke opinie zijn kant op krijgen, terwijl hij dealt met geslepen tactiek van de tegenstanders. De serie is de perfecte vervanger voor House of Cards in het Netlfix aanbod. Seizoen drie is vanaf vrijdag 7 juni in zijn geheel te aanschouwen.

 

3%

3% is een meeslepende, Braziliaanse thriller. De serie was de eerste titel in het Portugees en de tweede niet Engels gesproken titel in het Netflix aanbod. Met in een score van 87% op Rotten Tomatoes is deze serie goed ontvangen bij het publiek. De wereld in 3% is verdeeld tussen de Offshore en de Inland. Via een systeem genaamd ”The Process” kan de betere helft bereikt worden, maar slechts 3% worden via dit proces toegelaten. Dat was seizoen één. Nu komt seizoen twee eraan en dat heeft best even geduurd. Het eerste seizoen was namelijk vanaf november 2016 wereldwijd op Netflix te zien. Het tweede seizoen is vanaf vrijdag 7 juni te zien.

 

Dark

Dark is op zijn beurt de eerste Duitstalige serie van het Netflix aanbod. De serie is gesitueerd in een klein plaatsje genaamd Winden in Duitsland. Jonas keert twee maanden na de zelfmoord van zijn vader terug naar school. Hij hoort dat er een jongetje vermist wordt in het normaal zo stille dorp. De talloze zoekacties hebben nog tot niets geleid. Als er meer kinderen vermist, lopen de spanningen hoog op. De onderlinge verhoudingen tussen families worden op de proef gesteld als er een wormhole in een grot ontdekt wordt, waarmee door de tijd gereisd kan worden. Het tweede seizoen van deze mysterieuze serie is vanaf vrijdag 21 juni bij Netflix te bekijken.

 

Voor meer nieuws over Netflix, check wat er bekend is over Black Mirror seizoen 5.