Tweedehands campers en caravans

Wanneer de zomer eraan komt, neemt de vraag naar campers en caravans ook toe. Waar je in januari 32 dagen moet wachten voor je een koper vindt, is dat nu slechts 23 dagen, een wezenlijk verschil, En als koper is er dus enige haast bij geboden. Want van de huidige eigenaren van campers en caravans blijkt – uit onderzoek van Marktplaats – dat 12 procent er van af wilt. Dus mocht jij voor een mooie prijs tweedehands campers of caravans aan willen schaffen, dan is het nu de tijd met deze marktplaats deals.

Marktplaats deals

Mocht jij denken een van de weinigen te zijn die op zoek was naar een mooie deal? Dan heb je het goed mis. In april werd al ruim een miljoen keer gezocht naar ‘camper’ of ‘caravan’. In januari was dit nog ruim twee ton minder. Daarnaast is het aanbod beperkt; het aanbod stond op 19 mei op 56.755 campers & caravans. Daarnaast ziet men voornamelijk een stijging van consumenten onder de dertig jaar. Onder de respondenten stond 40% er positief tegenover om een nieuwe of tweedehands sleurhut aan de haak te slaan. Mocht jij je afvragen waar dit voornamelijk voor wordt gebruikt, dan zal het antwoord niet geheel verrassend zijn. Ruim 80% van de mensen gaf aan voor minimaal een week ermee onderweg te zijn. En ook een favoriet is het bezoeken van festivals met je camper of caravan. Omdat jij je natuurlijk afvraagt wat er zo al op de markt is, hebben wij een top 3 marktplaats deals voor jullie gemaakt:

1. Oldtimer retro caravan – €2.200

Een caravan uit 1965 die er nog als nieuw uit ziet, dat is deze Paf. Een caravan van 3,2 bij 2 meter, dit maakt hem perfect voor een stelletje. Het mooie aan deze retro caravan is dat alle papieren nog aanwezig zijn. Daarnaast is die in uitmuntende staat, met zelfs een ouderwets kacheltje aanwezig. Ook krijg je er nog een voortent bij die over de gehele breedte van de caravan kan. Dit is één van de mooiste klassiekers in deze prijsklasse!

marktplaats deals

2. Camper Mabo Mercedes – €23.750

Een unit van een camper die je normaliter alleen in Amerika kan aanschouwen, staat gewoon tussen de Marktplaats deals. Van origine had dit monster een motor met 140 pk, maar dit heeft de eigenaar veranderd naar 200 pk. Daarnaast is er plek gemaakt voor 7 personen. Dus mocht jij met wat vrienden een epische roadtrip willen doen, dan is dit jullie camper. Tot slot is deze camper geheel zelfvoorzienend en heeft dus geen stroom nodig om gebruik te maken van alle gemakken.

marktplaats deals marktplaats deals marktplaats deals

3. Rally Camper – €28.950

Mocht jij een rally coureur zijn of zo’n ding gewoon tof vinden, dan is deze rally camper een koopje. Hoewel die voor bijna 30k wordt aangeboden, beginnen de biedingen al bij 7.500 euro. Binnenin vind je genoeg ruimte voor je wagen en opslag voor bijbehorende onderdelen. Daarnaast zit alles erin om er te blijven overnachten. Voor deze camper heb je dan wel je specifiek rijbewijs nodig, dus handig om even te checken.

marktplaats deals marktplaats deals

Mocht je daarnaast nog enkele toffe gadgets nodig hebben? Dan zij dit de beste gadget deals van Gearbest.