Jimmy Choo Man Blue

Het merk Jimmy Choo opent een nieuw hoofdstuk met de Jimmy Choo Man Blue, een geur waarmee het merk speelt met de veelzijdige man. De man die geïnspireerd wordt door het leven, zelverzekerd, ontspannen is en gevoel heeft voor stijl. Met deze geur wordt de barrière tussen zakelijk en casual vermindert; net zoals de hedendaagse man zelfverzekerd genoeg is om een paar cleane sneakers en een basic wit T-shirt onder zijn pak te dragen. Jimmy Choo Man Blue is een instinctieve, houtachtige en lederachtige geur; aromatisch fris en resoluut mannelijk met verborgen aardse diepten.

Trussardi Riflesso

Riflesso van Trussardi is een oriëntaalse houtachtige geur die actie ademt en traditie en elegantie omarmt. Een heerlijke geur voor de verfijnde man die geniet van zijn drukke bestaan, voortdurend op zoek is naar uitdaging en intensiteit maar teruggaat naar zijn roots en herinneringen. Riflesso heeft sportieve topnoten als bergamot, grapefruit en groene appel, moeiteloos elegante hartnoten als lavendel en vioolblad en sluit af met een geruststellende traditionele basis van Italiaans leer en vetiver.

Acqua di Parma

Dit is één van de ietwat bekendere geurtjes in dit lijstje. Acqua di Parma is een frisse, verfijnde en tijdloze geur voor de succesvolle man die tradities kan waarderen. Acqua di Parma Colonia stond vanaf de jaren dertig symbool voor de Italiaanse klasse. De geur opent met een vermenging van fris geurende Siciliaanse limoen en sinaasappel. Dit verenigt zich in het hart van de geur met een rozengeur, aangevuld door Engelse lavendel. De basis van deze eau de cologne wordt gevormd door patchoeli, sandelhout en vetiver.