Black Mirror & Bandersnatch

Na het vierde seizoen van Black Mirror hebben we nog kunnen genieten van de eerste interactieve film op Netflix: Bandersnatch. Gelukkig kunnen we weer bijna op het puntje van onze stoelen gaan zitten. Black Mirror seizoen 5 verschijnt aankomende maand al op Netflix.

Black Mirror Season 5

Black Mirror seizoen 5 release

5 juni 2019 is de datum dat Black Mirror seizoen 5 op Netflix zal verschijnen. Dit vijfde seizoen beschikt over drie nieuwe verhalen, met een zeer getalenteerde cast. In de trailer kan je namelijk al zien dat Andrew Scott (onder andere bekend als Moriarty in Sherlock) een hoofdrol zal vertolken in één van de verhalen van het nieuwe seizoen van de hitserie. Maar daar blijft het niet bij. Miley Cyrus, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport en Ludi Lin zullen ook te zien zijn in het volgende seizoen.

In het nieuwe seizoen kunnen we drie nieuwe toekomstbeelden verwachten. Kan je niet wachten? Check dan alvast even de trailer van Black Mirror seizoen 5: