Netflix series die worden verwijderd

Het overzicht op Netflix is gigantisch. Voor iedereen is er iets te vinden. Zo ook voor liefhebbers van comedy series. Sommige hiervan zijn door de jaren heen legendarisch geworden en hebben veel seizoenen online staan.

Ook andere, meer ruige series, waren voor ons onmisbaar op Netflix. Vanaf januari worden een groot aantal series (en films) namelijk verwijderd op Netflix. Dit zijn de toppers waar we afscheid van moeten nemen.

The Big Bang Theory

Maar liefst 12 seizoenen lang speelde de cast van The Big Bang Theory de grootste groep nerds die je je kan voorstellen. Het leven van vier vrienden bestaat voornamelijk uit scheikundige projecten, wiskundige opgaves en socially awkward situaties. Als de knappe Penny, die droomt van een acteercarrière, naast hen komt wonen, staat hun leven al gauw op z’n kop. De serie is nog beschikbaar tot 30 december 2020. Dan is het één van de series die Netflix verwijdert.

 

How I Met Your Mother

Nóg zo’n klassieker. How I Met Your Mother gaat over een vriendengroep die in Manhattan, New York woont. De serie draait om verhalen die één van de hoofdpersonen, Ted, vertelt aan zijn kinderen. De titel van de serie verwijst dus ook naar deze verhalen. De personages Robin, Marshall, Lily en Barney spelen allemaal rollen in deze verhalen. De negen seizoenen waren stuk voor stuk een groot succes, maar vanaf 31 december is het één van de Netflix series die verdwijnt. Check ons overzicht van de 10 beste comedy series op Netflix voor leuke alternatieven.

 

Sons of Anarchy

Deze hitserie zou al een tijd geleden worden verwijderd, maar werd toch verlengd. Nu staat hij wederom op de planning om één van de Netflix series te worden die 2021 niet haalt. In tegenstelling tot bovengenoemde series is Sons of Anarchy geen komedie. In plaats daarvan volgen we een motorbende in het dorpje Charming. Als zoon van één van de oprichters wordt Jax de nieuwe vicepresident van de bende. Dat zorgt voor veel uitdagingen en heftige situaties. 31 december zal de serie worden verwijderd.