Jeffrey Dahmer keert terug in veel documentaires op Netflix

Door het succes van de serie willen mensen meer te weten komen over Jeffrey Dahmer, The Milwaukee Canniba;, en gaan ze op zoek naar andere documentaires. Vooral de nieuwe Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes wordt goed bekeken, maar ook in de serie Inside The Criminal Mind komt de seriemoordenaar voor. Bij de laatste heeft Netflix een grote blunder gemaakt.

Welke fout maakte Netflix?

Dit is niet de eerste keer dat Netflix een fout maakt. Zo maakte de streamingdienst vorig jaar al een grote blunder in het derde seizoen van You. Nu vond een TikTok-gebruiker met de naam @ash_tokyo een grote fout in de docuserie Inside The Criminal Mind. In de eerste aflevering heeft een professor criminologie het over Jeffrey Dahmer en beschrijft hem als “de meest beruchte kannibalistische seriemoordenaar.” Hoewel dit een feit is, wordt het bericht versterkt met een bijzondere foto. Netflix wilde een foto van een jonge Jeffrey Dahmer tonen, maar hier gingen ze de mist mee in. Ze lieten per ongeluk een foto zien van Ross Lynch. Auch. Hoe kan dit?

My Friend Dahmer

Het is echter niet zo vreemd dat Netflix een foto gebruikt van Ross Lynch. In 2017 speelde hij namelijk de beruchte seriemoordenaar in de film My Friend Dahmer. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek en gaat over de jongere jaren van Dahmer. En eerlijk is eerlijk, hij lijkt wel veel op de echte Dahmer.

Het feit dat niemand het tijdens het bewerken heeft gezien is al bijzonder, maar dat het dan nog eens vier jaar duurt voordat een paar TikTok-gebruikers het zien, is al helemaal bizar. Wil jij de grote fout zien? Check dan de TikTok hieronder of kijk de eerste aflevering van Inside The Criminal Mind.

 

@ash_tokyo on an actual true crime documentary on Netflix 😭💀 #JDSummerDrip #fyp #rosslynch #truecrime #jeffreydahmer ♬ original sound – ayesha