You seizoen 3 op Netflix

Psychologische thriller You keerde op 15 oktober in al zijn gruwelijke glorie terug op onze schermen. Het laat ons het nieuwe leven van Joe, Love en hun pasgeboren zoon Henry, in de Californische buitenwijk Madre Linda zien. Hoewel het erop lijkt dat ze proberen een normaal gelukkig stel te zijn, blijken oude gewoontes moeilijk uit te roeien zijn en blijft Joe de obsessies herhalen wanneer hij zijn buurvrouw Natalie ontmoet, iets waar Love uiteraard niet zo blij mee is.

 

grappige blunder in netflix serie you

Fan ziet een hilarische fout in de Netflixserie You.

Fouten maken kunnen gebeuren, zelfs als het gaat om hoge productie series en films. Zoals de beroemde Starbucks mok in Game Of Thrones of een paar Nike schoenen in een film die zich afspeelt in het jaar 1700. Het lijkt erop dat You geen uitzondering is. Tiktokker Annabelle ging snel naar het socialmediaplatform om de grappige fout te laten zien met een filmpje van nu 188k likes en als caption “IM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? IT’S JOEY SILVERBERG”. Het gaat hier over Joe’s profielfoto die te zien is in één van de afleveringen van het recente seizoen.

@annabellleryanIM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? ITS JOEY SILVERBERG ##You ##youseason3 ##joegoldberg♬ original sound – Annabelle

Andere mensen deden al snel mee en zeiden dingen als: “Penn Badgley was niet beschikbaar voor de fotoshoot, dus hebben ze Peen Badge van de set design gevraagd om in te vallen.’ of ‘Dat is niet eens Joe Bronzeberg’. Ze gingen zelfs zover te zeggen dat hij leek op Elon Musk, Steve Buscemi en Chandler Bing. En hoewel de meesten het grappig vonden, waren er ook mensen die deze vergissing lui vonden. Ze zeiden dat ze Penn Badgley gemakkelijk hadden kunnen opzoeken en een fatsoenlijke foto van hem hadden kunnen vinden om te gebruiken.

Heb jij seizoen 3 al afgekeken en vraag je je af hoe lang je moet wachten op het vierde seizoen. Bekijk dan alles wat we al weten over You seizoen 4.