Een opvallende woning in Enschede staat te koop

Eerst even wat algemene informatie over dit huis op Funda. Zoals we net al zeiden, ziet dit huis er op het eerste gezicht eigenlijk gewoon normaal uit. Het is een grote twee onder een kap in Enschede op een ideale locatie, dichtbij het bruisende stadscentrum op een unieke locatie aan de Singel. Volgens de beschrijving hebben we te maken met een echte ruwe diamant. Het huis is absoluut niet instapklaar, maar heeft wel ontzettend veel potentie. Iedere klusser kan van dit huis een parel maken dus.

unieke funda vondst
Funda

Het huis heeft een woonoppervlakte van wel 135 vierkante meter. Het heeft vier slaapkamers, een grote leefkeuken en zitruimte én tuin. Niets mis mee dus. Toch lijkt het alsof de tijd er een beetje stil heeft gestaan. De muren kunnen wel een likje verf gebruiken en de keuken en badkamer een grote upgrade. Je moet alleen even door de meubels heen kijken, want deze hebben hun beste tijd wel gehad. Tenzij je wel in bent voor een jaren 70-stijl natuurlijk.

De badkamer van dit huis is uniek

Maar waarom is dit dan nu zo’n unieke woning? Horen we je denken. Al met al is het een normaal huis. Het heeft een fikse opknapper nodig, maar daarna woon je er waarschijnlijk heerlijk. Toch ontplofte heel Nederland bij het zien van de wel heel bijzondere badkamer. De volledig in jaren 70-stijl badkamer valt meteen op zodra je bij deze foto’s belandt. In de nogal ruime badkamer, die zich op zolder bevindt, komen wederom de bruine elementen en de houten schrootjes naar voren.

unieke funda vondst
Funda
unieke funda vondst
Funda

Je oog valt meteen op het grote bad wat zich in het midden van de badkamer bevindt, maar ook de overige faciliteiten van de badkamer blijven niet ongezien. De stekker die boven het bad bungelt, zorgt nog voor de meeste verbazing onder de mensen die deze vondst bekijken. De grote vraag is natuurlijk wat deze daar doet. Erg veilig is het in ieder geval niet.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Voor dit alles ben je maar liefst een bedrag van € 330.000 k.k. kwijt. Een bedrag waar je in onze hoofdstad vrijwel niks fatsoenlijks kan vinden deze tijd. Zijn jouw zakken echter goedgevuld? Dan biedt Amsterdam echter wel woningen waar je mond van openvalt. Bekijk eens dit luxe penthouse dat zich op de Zuidas bevindt.