Penthouse op de Zuidas te koop

Dit appartement is voor de mannen met twee linkerhanden de perfecte aankoop, want je hoeft niet meer te doen dan alleen het verhuisbedrijf in te huren. Deze woning is bovendien een stuk groter dan het gemiddelde appartement dat je zal vinden in Amsterdam. Met 154 m² woonoppervlakte heb je meer dan genoeg ruimte om de plek helemaal naar wens in te richten.

penthouse op de Zuidas

Wat heeft het luxe penthouse op de Zuidas te bieden?

Hoewel je misschien zou denken dat je hier op flink wat onderdelen zou moeten inleveren, valt dat echt reuze mee. Het is Amsterdam, maar daar valt niets aan te merken. De woning bevat namelijk maar liefst drie slaapkamers. Dat betekent dus genoeg ruimte voor een slaapkamer, een mancave waar je met je maten kan gamen, een inloopkast of een werkkamer voor tijdens het thuis werken; whatever you like. 

penthouse op de Zuidas

Het interessante aan deze woning is dat het twee verdiepingen heeft. Het is dus niet gelijkvloers, waardoor het een beetje het idee heeft van een klein huisje. Verder heeft het nog meer voordelen. Deze woning is een van de weinigen met een groot balkon. Dit balkon van circa 15 m² ligt op het westen, waardoor je een groot deel van de dag van het zonnetje kunt genieten. Zie jij jezelf al wakker worden met een goede bak koffie en je gezicht in de zon? Wij wel.

penthouse op de Zuidas

Over dat balkon gesproken. Hier kun jij je gegarandeerd uren vermaken. Je hebt een prachtig uitzicht over het Amsterdamse bos, de Zuidas, Amstelveen en een deel van Amsterdam. Wanneer je op het balkon zit, heb je dus ook zeker wat te zien. Verder ligt de woning lekker centraal. Je bent op een steenworp afstand van station Amsterdam-Zuid, verschillende winkels, een supermarkt en verschillende andere openbaar vervoersopties om naar het centrum van Amsterdam te reizen. Echter verwachten we niet dat je met het openbaar vervoer gaat als jij dit appartement kan betalen.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Dat je hier flink voor in de buidel moet tasten, mag duidelijk zijn. De woningmarkt is, zoals we allemaal weten, oververhit én we hebben het over een woning in Amsterdam-Zuid. Hier zul je dus je spaarrekening voor moeten plunderen. De vraagprijs voor dit penthouse is €1.750.000. Dat klinkt als een hoop geld en dat is het ook. Dat wil niet zeggen dat het het niet waard is om hier een kleine investering in te doen.

zuidas appartement te koop funda