Tom Hardy word de ster in Netflix film Havoc

Tom Hardy heeft in een indrukwekkende lijst aan films gespeeld. Denk aan Inception, Venom, Mad Max: Fury Road en The Revenant. Een CV waar menig acteur jaloers op is. Toch is Hardy nog lang niet klaar met acteren. Eén van zijn nieuwere projecten wordt de film Havoc. 

Hij zal ook een deal van de productie op zich nemen, maar het grootste deel van de productie wordt gedaan door Gareth Evans. Evans, onder andere bekend vanwege Gangs of London. Hij weet dus hoe hij een actiefilm moet regisseren; en een actiefilm is dan ook precies wat Havoc belooft te worden.

Havoc

Havoc zal gaan over een detective (gespeeld door Tom Hardy) die de zoon van een politicus redt van een drugsdeal die helemaal verkeerd afloopt. Tijdens zijn missie komt hij een groot netwerk van corruptie en geheimen op het spoor.

Wat dat betreft doen aspecten van het plot denken aan Extraction (met Chris Hemsworth in de hoofdrol). In die film moet een huurling een ontvoerde jongen terugkrijgen in Bangladesh.

Tom Hardy en Gareth Evans in de nieuwe actiefilm

Het is nog niet bekend wanneer we Havoc precies op Netflix kunnen verwachten. Wel weten we al wie er in de film zullen spelen. Namen als Pete Davidson (The King of Staten Island) en Tye Sheridan (Cyclops) zullen onder andere een rol gaan spelen in de film.

Onze voornaamste aandacht zal echter toch uitgaan naar Tom Hardy. Zijn aankomende projecten laten zien dat de acteur naast Havoc nog meer projecten op de planning heeft staan. Denk aan een mysterieus Mad Max project en een vervolg op Venom. De acteur zit, nu het laatste seizoen van Peaky Blinders is aangebroken, dus alles behalve stil. Voor het geld hoeft de acteur het echter niet meer te doen. Dat blijkt wel uit het vermogen van Tom Hardy.