Er worden veel nieuwe seizoen van goede series op Netflix verwacht

We kennen allemaal wel het vervelende gevoel wanneer je de laatste aflevering van je favoriete serie hebt gekeken en er nog geen nieuw seizoen is aangekondigd. Met smacht wachten we dan op de nieuwe seizoenen. Netflix besloot daarom ook de fans te geven wat ze willen, de aankondiging van verschillende seizoenen op Facebook. Met ongeveer 9 duizend reacties heeft Netflix vele fans enthousiast gemaakt.

 

Stranger Things seizoenen 4 & 5

Stranger Things is misschien wel één van de meest populaire series aller tijden. Na het genieten van de afgelopen 3 seizoenen zijn seizoenen 4 en 5 op komst! We horen je denken: daar zullen we wel mega lang op moeten wachten. Gelukkig hebben wij wat meer informatie voor je! Netflix heeft zelf beaamt dat seizoen vier op 27 mei op Netflix zal verschijnen, dat is toch redelijk snel. Kunnen we in de zon kijken naar het nieuwe seizoen van Stranger Things. Over seizoen 5 heeft Netflix echter nog niets losgelaten, behalve dat dat seizoen er gaat komen.

 

Emily in Paris seizoenen 3 & 4

Emily in Paris is in een korte tijd ook een hele populaire serie geworden. De eerste twee seizoenen waren een groot succes en al snel werd er door Netflix en de cast getekend voor een derde seizoen. Natuurlijk duurt het wachten weer veel te lang, maar ook over deze serie geeft Netflix wat meer informatie. Ten eerste dat er ook een vierde seizoen aan gaat komen, want ook dat is nieuwe informatie. De streamingdienst vertelt ook dat het derde seizoen van Emily in Paris op dit moment nog in de maak is, ze zijn nog bezig met filmen. We hopen dan ook dat het nieuwe seizoen misschien nog dit jaar zal verschijnen.

 

Ragnarok seizoen 3

Ook de Noorse Netflix Original-serie krijgt een nieuw seizoen, we hebben het natuurlijk over het derde seizoen van Ragnarok. Hierover weet Netflix niets meer te zeggen dan dat er een derde seizoen gaat komen. Hoe ver deze in de maak is, weten wij verder ook niet.

Peaky Blinders seizoen 6

De succesvolle serie Peaky Blinders krijgt natuurlijk een nieuw seizoen, iets anders hadden we ook niet verwacht. Toch is dit het laatste seizoen dat er van Peaky Blinders zal verschijnen en we kunnen ons voorstellen dat veel fans daar niet blij mee zullen zijn. Het laatste seizoen laat niet heel lang meer op zich wachten. Seizoen 6 en tevens het laatste seizoen van Peaky Blinders zal vanaf 10 juni te zien zijn op Netflix.

 

Bridgerton seizoenen 2, 3 & 4

Bridgerton is een serie die de afgelopen tijd erg populair is geworden op Netflix en dat met nog maar één seizoen. Netflix maakt de fans dan ook ontzettend blijf met maar liefst 3(!) nieuwe seizoenen van de serie. Het tweede seizoen kwam afgelopen vrijdag online, maar van de andere aankomende twee seizoenen is helaas nog niets bekend.

 

Lupin deel 3

De opnames van deel 3 van Lupin waren even gestaakt door een heftige overval op de set, maar zijn ondertussen weer bezig. Hierdoor was het niet écht een verrassing dat er een nieuw seizoen aan zit te komen, maar we zijn er wel ontzettend blij mee.

Outer Banks seizoen 3

De jongeren van Outer Banks hebben al veel meegemaakt in de afgelopen twee seizoenen. Nu kondigt Netflix eindelijk een derde seizoen aan. De officiële releasedatum van het nieuwe seizoen weten we nog niet maar het seizoen komt er, dat is zeker.

Never Have I Ever deel 3

Het is door Netflix zelf bevestigd: Never Have I Ever krijgt een nieuw seizoen. De Indiaas-Amerikaanse tiener gaat wederom proberen populariteit te winnen op school. Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt is nog niet duidelijk.

Sex Education seizoen 4

Seizoen 3 riep nogal wat vragen op bij de kijkers van Sex Education. We zijn benieuwd hoe de relaties van de hoofdrolspelers gaan aflopen. Wat gebeurt er tussen Otis en Maeve nu zij naar Amerika vertrekt? We gaan het hopelijk zien in seizoen 4.

You seizoen 4

Wie wordt het nieuwe slachtoffer van Joe? Love is niet langer in leven (denken we) en hij gaat ergens een nieuw leven beginnen. Maar hier zullen vast weer slachtoffers aan te pas komen. We gaan het zien in het nieuwe seizoen van de serie You.

 

The Witcher seizoen 3

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie en is een succes op de streamingdienst. Na deze twee succesvolle seizoenen is nu het derde seizoen eindelijk in aantocht en we kunnen niet wachten.

Élite seizoenen 5 & 6

Sinds 2018 kijken we al met veel liefde naar Élite. De Spaanse serie is een groot succes in veel verschillende landen, zo ook in ons land. Op 18 juni 2021 werd het vierde seizoen uitgebracht op Netflix, maar ondertussen zijn ook seizoen vijf en zes aangekondigd. Of dit de laatste seizoenen zijn is niet bekend en ook weten we niet wanneer ze uit gaan komen in Nederland.